Ahojte. Neviem aky make up uz mam vyskusat. Mam taky problem ze po naneseni make upu mi na cele a pri nose ostane velmi sucha koza a vytvoria sa mi ako take supinky. Nevyzera to pekne a neviem co mam s tym robit. Vzdy si pod make up dam aj vyzivujuci krem. Vyskusala som uz hadam vsetky druhy make upov, no ziadny mi zatial nevyhovuje. Poradte...
aky make up na suchu plet????
wanessa8: ja osobne mam aknoznu plet a pouzivam vichy normaderm krem (odporucana cena je 640,-)a make up vichy normateint, kt ma tie iste liecive zlozky ako krem normaderm (odp. cena 620,-) ale daju sa kupit aj lacnejsie alebo drahsie, musis si najs lekaren, kde predavaju tuto kozmetiku za normalne ceny. u nas ten krem v jednej stoji 700,- a ja som nasla lekaren kde stoji 600,- a to je dost velky rozdiel :))
mischell a kolko prosim ta stoji ten krem vichy?je aj proti akne?
natali, najprv si musis dat doporiadku plet nejakym kvalitnym a liecivym kremikom (vichy je super)a ked sa ti znormalizuje plet tak az potom zacni pouzivat make up (ale musi byt tiez nejaky superhydratacny a vyzivny)
Natali ja mam ten dermablend a ten prekryje vsetko aj kruhy pod očami. Oplati sa ho kupit. Ja som nadmieru spokojna :-) A vela vydrzí
V lekarni ti urcite poradia..
Pravdou je že kazdy make-up do istej miery plet vysušuje. Na to šupinatenie by si mala používat specialny kremik. Od Vichy poznam krem presne na tento problem, ktory ludia mavajú takto v chladnejšich dnoch, len presne neviem ako sa vola. Moja kamoska ho ma a nevie si ho vynachvalit. Zmyzlo jej to..
natali ak mas suchu plet tak dermablend si urcite nekupuj lebo vysusuje sko sa opytaj na nejaky na suchu plet a aj la roche possay ma specialny makeup na suchu plet tak si pytaj aj z toho vzorku