Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

2 otazky pre muzov o zenskej krase

Príspevok v téme: 2 otazky pre muzov o zenskej krase
weveronika

1. Ako muzi vnimaju zensku postavu, kt. nie je zrovna ukazkova. Viem, ze kazdemu sa paci nieco ine, ale aj tak. Ako vnimate postavu, ktora nie je stihla, nie uplne plnostihla (to sa nepaci ani mne ako zene), ale ked ma zena napr. silnejsie stehna, vacsi zadok, trocha tuku okolo pasa. Naozaj muzi prvotne hodnotia zeny podla postavy...lebo mne sa zda, ze ano.

2. Ako sa pozeraju muzi na pehy u zien? Ja mam dost pieh na tvari, s tymi som sa uz ako-tak zmierila, da sa to ciastocne zakryt makeupom. Ale mam ich strasne vela na celych rukach a pleciach a to sa mi vyslovene nepaci. Su uplne huste, jedna vedla druhej. Cez zimu v pohode, ale v lete, nech mam na sebe hocako pekne tielko alebo saty, tak mi cely dojem z toho pokazia prave pehy.

:( Viem, ze krasa je vec pohladu, ale aj tak nejake postrehy k môjmu problemu, prosim.

isabella

tak moj muz ma co sa tyka postavy iste hranice, par kg navyse prekusne (tak do 8), ale keby bola nejaka viac pribrata, tak to odmietne, alebo teda odmietol by, keby si hladal partnerku... a pehy sa mu neskutocne pacia... ale kazdy chlap je iny

veronika83

weveronika: ja ked som bola mala, bola som presvedcena, ze neexistuje hnusnejsie stvorenie ako ja. pehata od hlavy po paty a cervene, v zime az bordove vlasy:D a ver mi, to neboli casy, ked si zeny farbili vlasy do cervenych odtienov ako dnes. Puberta bola tiez dost katastrofa, ale uz som si tak nejak zvykala a prisli aj prve pochvaly .. dnes po rysavej farbe ani stopy (taka zlatoblond:( a ked sa mi nahodou uprostred leta vyhodi jedna pecha na nose, skacem meterdvadsat od radosti. Takze byt tebou uzivam si ich:) Su chlapi, ktori su vyslovene zatazeni na tento typ zien. A podla mna vsetci miluju prirodzenost, prirodzenu krasu a zdrave sebavedomie, takze byt tebou, rozhodne pehy nezakryvam (skor sa staraj o plet, aby bola hydratovana, cista, svieza, malo slnka. tebe je aj tak asi nanic) a nauc sa hrat s farbickami. Vacsinou tieto baby maju nevyrazne mihalnice a potrebuju spravne vytienovat oci, potom je to nadhera. Len to neprezen! V obliekani tiez skor pastelove farby, nic kriklave, vyhybala by som sa aj bielej/ciernej. A ispiruj sa slavnymi pehatymi zenami - Evangeline Lilly, Julianne moore, nasa Tana Pauhofova a hromada ich je ..
A k postave - zeny a muzi maju rozdielne videnie co sa tyka stihlosi zien. Ja som aj zo zdrav.dovodov nikdy s postavou nemala problemy ale posledny rok sa mi nechtiac podarilo schudnut skoro 10kg :( Kamosky zavidia a kamosi krcia nosom, ze nic moc. Ja som teda 100% na chlapov a priznam sa, ze ked uz - viac sa mi lubia baby, co maju vsade vsetko ako ma byt. Takze vacsiu ritku, ci stehna by som az tak hororovo nevidela, ale skus si najst co ta bude bavit, nejaky ranny beh, stacionar, tanec.. nieco zabavne, co ti postavicku pekne spevni a este vyplavi aj endorfiny a nebudes spekulovat nad hlupostami :)

jajka001_

ak si muz moze vyberat tak si vyberie peknu stihlu dobre stavanu babu s prijemnou tvarou a prijemnou povahou. ak si vyberat moc nemoze, berie co sa da. takze mas presne take sance, ako mas na vyber vo svojom "pasme"
pekni ludia si vyberaju peknych, je to proste tak

system

timscam: tak to si toho este asi vela nevidel :DDD

k teme:
1. klamal by som keby som napisal ze na krase nezalezi, bolo to tu spominane uz x krat ze ano prave pekna zenska padne chlapovi do oka skor. ale 100 ludi 100 chuti. chlap si na vztah hlada zenske pekne skor na tvary nez stihlucke modelky, naopak zeny stihle a skarede na tvary muzi vyhladavaju na nieco ine (co asi?) :D ... to som niekde cital :P

2. to fakt neries ;) uplna blbost take riesit :)
jedna profi fotka co som nasiel: images.grafika4u.sk ... a neze jej to pristane :)

timscam

1.ked uvidim zensku, zameriam sa na tvar (nenavidim barbiny a vymalovane fifleny/pipky) na to ci ma zaujimavu tvar(na niekom je pekny zamraceny vyraz, na niekom ze vyzera jak fetak s vyblednutou tvarou, to je vec vkusu). no ked mi prejdu oci na postavu tak tu sa zastavim a ked vidim ze zena je pri sebe alebo je tucnejsi typ a nema chude nohy (nemusi byt anorekticka, ale keby ano tak to by bolo len plus) stava sa pre mna nepritazlivou a uz sa na nu viac nepozriem. takze mala by si sa zoznamit so zdravou stravou a nejakym sportom..
2.pehy su jedna z najkrajsich veci ake som kedy (na zene) videl.

0mega

1. prekusne to, nejakemu palickovemu typu to mozno vadi (ale videl som ze nie vzdy) a zvysku individualne, videl som dost parov kde je zena nie uplne stihla a ziju OK :)

2. muz nepozera zene na pleco, cize je to v poriadku, nevsimaj si pehy ;)

sweater

podla mna su pehy pekne, mne sa napr. velmi pacia cervenovlasky a tie byvaju vacsinou uplne posiate pehami, a s tou postavou, co sa len tak vzdavas? ved ked nieco chcem obcas musim zamakat aby som to dosiahol, ty to iste s postavou..

25

nazor na 1 otazku;
je to mozno trochu krute ale je to tak.si mlada baba a ak mas neake to kilo navyse tak stym nieco rob.pozri sa okolo seba.vacsina dievcat sa o seba stara ale aj chlapci.keby si si mala vybrat medzi pribratym chlapom a chlapom s vyformovanou postavou tak vieme odpoved obaja.makni trochu na sebe.nemusis byt modelka len byt trochu viac zaujmava.myslim to uprimne a je to aj pre tvoje dobro.

nazor na 2 otazku;
pehy neries.tie su pritazlive.trochu to trebars dolad neakym makeupom,zmen uces,farbu vlasov ale ze mas pehy to neni nic odpudive.kazda zena je svojim sposobom krasna.ja by som urcite nechcel neaku vymalovanu,namyslenu modelku v minisukni a tak.

wreck

1. muzi predovsetkym hodnotia zenu podla tvare. obzvlast teraz, ked ste naobliekane a skryvate postavu. :-)

poviem za seba: mne sa paci symetria. sumerna tvar, sumerne spravene vlasy, priblizne rovnako velke kozicky, rovnaky tvar, sumerne mnozstvo tuku na tele. cize ak tuk, dobre, ale rovnomerne vsade, nie tenke ruky, male kozicky a hrube nohy.

ale to som len ja. ini napisu zase ine, pokojne sa uvedena kombinacia moze niekomu pacit. a ty sa tym neriad, pretoze nastastie je to na tom svete vymyslene tak, ze kazdemu sa paci nieco, co sa inemu nepaci.

2. su zeny, ktore si na pehach vyslovene zakladaju, a su muzi, ktorym sa to velmi paci. az tak, ze uprednostnia cervenovlasu pehatu, pred zlatovlaskou s dokonalou pletou.

kazdy je nejaky. ty vyuzi to, co je na tebe pekne. to ostatne odstran, ak sa da, ak nie, nechaj to tak. ja by som tiez radsej mal 187cm a nie 184 alebo obvod bicepsu 45cm. a teraz co? mam o tom niekam napisat? :-) na bicepse este zamakam a vyska uz je aka je.

takze moj postreh k tvojmu problemu je taky, ze to problem vobec nie je. no faaakt! :-)