PUPA kozmetika

zuzanka1983

Ja som si včera kupila v aviene v BA korektor a som max spokojná určite si tam kupiť zase niečo a som bola prekvapená aké mali nizke ceny stál iba 7 eur.

ewinka

od Pupy mám zatial iba lesk na pery.... a taky kozmeticky stetec na tiene, mne uplne vyhovuje, a sa vytešujem, že konečne aj v KE otvorili Pupuuu :)) určite vyskusam aj ine veci :)

danielaaa

Joo aha, tak ja som na kazetky moc nepozerala, pretoze mne ziadna farbou nevyhovuje, ja si radsej takto osobitne kupim sminky, ale tvarovo su velmi zaujimave to je pravda, pacili sa mi aj rozne mliecka sprchace :)) musim vyskusat

Joo

daniela
drahe su hlavne tie kazietky ..... ktore ja zboznujem, pretoze maju tvar naozaj originalny, zato obsah trosku malicky ... tak som myslela
:-)

danielaaa

draha? praveze mne ceny pridu celkom fajn, ja spiralu pouzivan jedine diorshow,al. lacnejsia alternativa bourjois

xy:)

raz sa mi snazila ich predavacka predat uplne super fantasticku spiralu, ktoru mala otlacenu na ociach.. mam negativne skusenosti s konturkou na pery a ceruzkou na oci. celkom ok bol lesk na pery, ale od bourjois su lepsie. zalezi od produktu, ale zeby to bola nejaka vyborna kozmetika, to nie.

Joo

tak tato kozmetika je super !!!! ja si ju kupujem v zahranicí je moc kvalitna a neskutocne dobra ,ale trosku draha ..... a nevies ci nemaju aj internetovu stranku sk ...to by ma potesilo
vdaka za info