Dievcata co hovorite na tu kozmetiku? V KE otvorili pobocku, ja som si zatial kupila len laky na nechty ale vyskusala by som aj tiene, make-upy a vlastne vsetko, da sa kvalitou porovnat s bourjois,al. Gosh lebo tak mi to cenovo pripada, vlastne este vyhodnejsie trosku :)
PUPA kozmetika
Joo aha, tak ja som na kazetky moc nepozerala, pretoze mne ziadna farbou nevyhovuje, ja si radsej takto osobitne kupim sminky, ale tvarovo su velmi zaujimave to je pravda, pacili sa mi aj rozne mliecka sprchace :)) musim vyskusat
daniela
drahe su hlavne tie kazietky ..... ktore ja zboznujem, pretoze maju tvar naozaj originalny, zato obsah trosku malicky ... tak som myslela
:-)
super kozmetika, len pozitivne skusenosti
ja ju poznam este z cias sociku. kupovali sme si ju v tuzexe :D
celkom ok dekorativka
draha? praveze mne ceny pridu celkom fajn, ja spiralu pouzivan jedine diorshow,al. lacnejsia alternativa bourjois
raz sa mi snazila ich predavacka predat uplne super fantasticku spiralu, ktoru mala otlacenu na ociach.. mam negativne skusenosti s konturkou na pery a ceruzkou na oci. celkom ok bol lesk na pery, ale od bourjois su lepsie. zalezi od produktu, ale zeby to bola nejaka vyborna kozmetika, to nie.
Ja mám od nich make-up,špirálu a bronzer a maximálna spokojnosť!
tak tato kozmetika je super !!!! ja si ju kupujem v zahranicí je moc kvalitna a neskutocne dobra ,ale trosku draha ..... a nevies ci nemaju aj internetovu stranku sk ...to by ma potesilo
vdaka za info