PUPA kozmetika

Roksynka

Baby teraz maju perfektnu spiralu Vampire Lash,, Krasne vytoci a doda super objem :) odporucam... este maju super make up Ultra smoothing foundation.

Lulita

spiraly su fajn, mam tu cervenu (obal) neviem ako sa vola a striebornu, ktora farbi na modro, spokojnost, terza ma Pupa 50% zlavy, kupila osm tam skvelu kazetku v tvare babiky, obsahuje ocne tiene aj lesky na pery

Iwanka27

Ja som si značku PUPA Milano oblubila najviac :-) milujem ich ocne tiene-skvelo drzia a maju nadherne odtiene. Skuate aj podklad pod očné tiene-nanasa sa lahko, staci ho malinko a tiene potom vydrzia na viečku celý den, neotlacaju sa a su super. Kupujem si tam pravidelne aj puder Silk touch, ten zanecha plet jemnu, zjednotenu a zakryje aj viaceré nedostatky. Jednoznačne odporúčam túto značku !!!

Makeup4ever

Pupa je uplne uzasna ! Mam od nic paletku v tvare takej babiky 4 tiene (smokey eye) 4 lesky a zrkadielko :-) urcite si od nich kupim viac veci perfekneeeee

Danielle24

Z Pupy su vyborne ocne tiene, ceruzky a farby na licka - Jednoznacne ! :)
ceruzky su napriklad tak robene, aby sa nelamali, ked vam nahodou spadnu (co sa mi u inych znaciek stava). Ocne tiene su bohate na pigmenty a krasne dlho vydrzia a nedrazdia oci ako napr. MF, Loreal.
Jedine, co moc nemusim tak to su tie ich spiraly. Tie mi fakt nevyhovuju. Vsetko ostatne je ale super. Obrovsky skala farieb. Sleduju trendy. A co som si vsimla, mnohe tie vyrobky su obohatene o aloe vera, jojob. olej a tak. Ja mam tuto kozmetiku hrozne rada :)

Lulita

ta mascara Vamp je uzasna, mam ju v modrej a tiez uzasna je ta cervena na extra huste mihlanice, robi efekt umelych mihlanic, paradicka

dodka

draha?????? ja som dostala kazetku anjela s leskami a som uplne spokojna....:) bola som sa pozriet aj do predajne a waw je to v niakych pripadoch ovela lacnejsie ako v dm ...odporucam

zlatusiq

Ja mam od tejto znacky make up s jojobovym olejom a maskaru a som maximalne spokojna. Je to spicka medzi spickami.