hadku riesi urazenostou niekolko hodin ,alebo dni

Príspevok v téme: hadku riesi urazenostou niekolko hodin ,alebo dni
fixka

priklad -S partnerom mame taku malu hadku napr o tom ze meskal 30 min, vytknem mu nahnevane :Co meskas cakam presne tymyto vetami.On sa Urazi.nerozprava odide do svojej izby a nevylezie z nej. robi to pri kazdej mojej kritike, ktora trva do 5 viet,nie viac sa urazi.neraguje.
Ak odpoveda ked sa s nim snazim komunikovat o probleme ,tak nahnevano jednoslovne {Takto sa chova aj 3 dni.miesto toho nejdeme von, do lesa on je nahnevany urzeny v izbe.}

Nic vazne neriesime, napr ze nemal kupit syr platkovy na vysmazanie, on zacne revat. Ja zacnem na neho kricat tiez. urazi sa a viem ze pekny den sa odrazu skoncil a par dni bude oduty.

Potom ja som nahnevana ze on je oduty.

On zacne na mna utocit ze som stale ja ta nahnevana, len problem je ze on bol pred tym oduty a nerozpraval sa so mnou cely den., preto som nahnevana,

Vzdy zacat komunikovat musim ako ta prva, sposobom akoze sa nic nestalo akoze ziadna hadka prehltnut to musim nevydiskutovane,

Dnes som ho ziadala o komunikaciu, a nie tichu domacnost a o ospravedlnenie ze v hadke do mna strcil do regala v predajni ked sme mu povedala ze aky blby syr kupil {platkovy na vysmazanie a nie syr v celu}vravela som mu ze toho mam dost a ze sa rozidem, on bol ticho nic nastval sa a opat urazil. nahnevane odisiel za to ze sa mu vyhrazam rozchodom.
Sme spolu 5 rokov ,ale moc sa to nemeni len nemienim byt stale ta prva ,co zacina uzmierovat. Tie ieste sms co som mu pisala pred rokom, ze sa urazil citam si ulozene v mobile, stale to iste
no mam dnes nervy ....co mam robit?

Maoam

mila fixka, sucitim s tebou, uplne ta chapem a viem presne, cim prechadzas

problem je, ze mas osobnost a davas kontra, co on nevie zniest, on potrebuje najlepsie hluchonemu otrokynu, co ho bude posluchat na slovo

kedze si ty ina - nikdy to nebude dobre

cim skor to pochopis, tym lepsie

len som ti chcela povedat, ze nie si sama

drz sa

fixka

Pricina urezenosti macha:ze si nezbalil olovrant HNED, to som povedala razne -slovo "hned". On vybuchol,do kriku urazil sa ze som si dovolila tu raznost.Povedala som ze pokazil spolocny vecer a on na to isiel kludne spat.Ja som bola celu noc hore nestastna ze vecer takto skoncil.Druhy den bol nafukany ,tak mu uz len nadavam ako viem.Uz ho ponizujem, ako sa len da lebo ho nenavidim.On mlci a zatvara si predo mnou izbu je arogantny.Moja zlost je maximalna uz mi nic nie je svate 5 rokov sa opakuje to iste kazdy mesiac.Je to macho, na ktoreho sa neda zdvihnut hlas.Dohodli sme sa o konstruktivnej hadke ze sa neurazi a bude ma pocuvat kym mu neprebehne hadka vymena nazorov. Nestalo sa to tak co slubil. On potrebuje pipku, co, nezdvihne na macha hlas.. Dnes sme v stave 3 den on arogantny ja agresivna a plna nenavisti.Porusil dohodu o konstruktivnej hadke, takze ja veselo nadavam na celu jeho rodinu matku co ho tak vychovala a a fotra co je taky isty. Uz mi nic nie je tabu.Z jeho strany sa prveho zmierenia nedockam, ja ho len nenavidim uz,,. je to len nafukany bulo ....Na nic sa nemozem sustredit.Pre mna by stacilo ,aby on prvy povedal prepac,, podme nieco riesit..ale on na to nema.sorry ja tu idem explodovat.a to byvam s nim. to vypisanie mi trochu pomohlo, lebo s nikym nekomunikujem. uz ani nespavam celu noc sa potim

natusa42

a koľko má partner ? 17 rokov ? noo vtedy možno by sa dalo takéto trápne ignorantské správanie chápať ..inak nie :D

atm

ja som bol v tom, ze urazlivost, robenie scen, hystercenie a take divadielka na tichu domacnost su skor zenske 'hobby':)
vacsinou je chlap ten, kto ma nad vecou nadhlad:)