Chcela by som sa spytat ze v kolkych rokov ste mali prveho chalana alebo babu totiz mam 13 a newem ci je to skoro alebo uz som mohla kludne mat????
V kolkych rokov ste mali prveho chlapca/dievca???
hmm a ze nasa mladez zacina priskoro :)a skoro vsetci tu tak po 20ke
ja so vsetkym vsudy 21 ... a myslim ze to bolo trosku neskor ale zase az taka tragedia nie ... si myslim ze okolo 18 je to taky idealny vek...
hm,podľa toho ,ako to myslíš,ale pevne verím,že myslíš,len normálny platonický vzťah bez sexu -no v 17 rokoch
mala prveho chlapca? to myslis, akoze chodenie spolu, ci mat sex. ja som si do 23. uzivala, besnila sa a tahala chalanov za nos, a teraz mam krasny 3,5 rocny vztah, ale kazdy je iny
definuj presne co tym myslis mat chlapca
ja tusim v 14tich ale to sme spolu fakt len chodili a kecali,mozno nejaka nevinna pusa
Podla mna opik kym sa pytas takto teoreticky je to cele o nicom - lebo keby si fakt stretla niekoho blizkeho tak by si sa nad tym takto nezamyslala... "Mat chlapca" a stretnut konkretne niekoho kto za to stoji a s ktorym chces byt kazdy den a ste si skutocne priatelmi a laskou su dve veci, nie?
Ja som mala prveho chlapca (teda zacali sme spolu chodit) v 17tich a tiez si spatne myslim, ze je treba cas a hlavne sa dobre spoznat...
v 23. a nemam pocit, ze by mi nieco uslo.
snaz sa nepodlahnut tomu neuveritelne primitivnemu stadovitemu trendu, ze uz vsetci maju/mali, len ty nie.
len malo veci je ubohejsich, nez ked sa dvaja spolu vyspia len preto, lebo uz su v kolektive posledni, ktori "to nemaju za sebou".
tak sa zbytocne neponahlaj a urob to az ked budes skutocne chciet. a to teda budes vediet, az ta chvila nastane, to sa neboj. :-)
ja v 20 a sme spolu už takmer 5 rokov :)
Ja v 25 predtym len take platonicke. Podla mna aj 18 je este skoro :)
ja presne v tvojom veku (13 r.) a mám ho doteraz .. teraz mám 17 ;) ale to neznamená, že sa máš kam ponáhľať.. nemáš!! radšej si počkať aj do 19 r. ako sa siliť do vzťahu len kvôli tomu aby si niekoho mala. raz príde niekto kto ťa očarí a budete spolu šťastní.. ale nato si treba počkať.. vôbec sa nezamýšľaj nad tým čo je skoro/neskoro, kedy by si mala atď. keď príde ten správny čas tak to určite zistíš :) držím palce