Chcela by som sa spytat ze v kolkych rokov ste mali prveho chalana alebo babu totiz mam 13 a newem ci je to skoro alebo uz som mohla kludne mat????
V kolkych rokov ste mali prveho chlapca/dievca???
do 18 rokov asi od 13 som zazivala detske lasky obdobia sklamania a placu ... teraz sa na tom smejem stale som sa akoze zalubila do nejakeho hlupaka ...od 18 rokov mam pekny dlhy vztah a vidim co to je laska a smejem sa na vsetkych tych "uletoch " ale co uz boli to asi hormony a kazdy si tym musi prejst ale spat som zacala s priatelom az v 18 a to len s jednym a som s nim doteraz a myslim ze zalezi od konkretneho cloveka ako sa na to citi...myslim ze sex pod 15 rokov je hlupost no ale kazdy mame svoju hlavu...
Priateľku som mal v 16-tich. Ale nič nebolo.. Bol som panic do 22 rokov, moja manželka bola pannou až do 23! Fungujeme skvele..
Milé deti, ja mam uz 26 a stále nič :D Ale nemám pocit ze by som o nieco prišla. Také tie "detské" lásky väčšinou za veľa nestoja a človek by sa mal v tom veku sústrediť na iné veci a nezatazovat sa vzťahom na to budete mat celý život. Ani mňa to raz zrejme neminie tak si zatiaľ este užívam pokoj :-)
takeho normalneho vazneho v 19
6 bola som škvolkárka ale normálneho som mala v 12
Do 14 som si iba honil penis a potom so pretiavól. Svoju sesternicu a teraz s nou zijem
baby, ja som si svojho "srdca šampiona" našla v 14tich boli sme spolu do mojej 17 ..takže celkom dosť ale teraz ked sa nato tak pozerám spatne bolo to pekné,lúbili sme sa ale možno keby som počkala 2-3 roky bolo by to lepšie možno by sme sa nevadili pre hlúposti a užívali si jeden druhého ..teraz som už pol roka single a je mi dobre :) na niaký vzťah počkám aspon do 18 :)
13 :D
no taky... humorny :) nemam pocit, ze by ste to obaja brali nejako tragicky /lebo sak ani neni co, ale niektori si to ozaj moc pripustaju/
dazdovka666: aky pristup ? :D