Chcela by som sa spytat ze v kolkych rokov ste mali prveho chalana alebo babu totiz mam 13 a newem ci je to skoro alebo uz som mohla kludne mat????
V kolkych rokov ste mali prveho chlapca/dievca???
Ja v 14tich a vydrzalo nam to dva dni, pocas ktorych sme spolu ani neboli :D Zistila som, ze ja vlastne este frajera nechcem, nikdy som nebola taky ten diskotekovy typ adolescenta. Mala som ine zaujmy a uvedomila som si, ze mna chalani vlastne nezaujimaju a pripada mi trapne s nejakym chodit :D
Prvy "seriozny" vztah az v 23jke a vobec nemam pocit, ze by som o nieco prisla.
mne ťahá na 27 a ešte som frajerku nemal :D
14
2 beskyda dobre robis aj tak by to bola nejaka zlatokopka alebo slapka ... lebo v BA ziadne ine niesu ze? :-D
21 a nic
v 16, 17, prvu aj poslednu, v 19. som sa vratil nazad domov do BA a tu uz nebolo o co stat.. dnes mam 26...:/
ja mám 16, a som v 17-ročnom šťádiu repkyolej(nej) :D u mňa je to ešte "len" 2 roky .. ale bohužial po pol roku to skončilo a ja ho asi ešte stále lúbim :( .. tak opik, dávaj pozor na svoje city, podla mňa si ešte príliš mladá .. chlapi až čím neskôr, sústred sa na školu a nerozptyluj sa .. :)
13-ona chodi s tym ja chcem s tym...je pekny...a mam ho celkom rada
14-vies s jakym peknym sracom mam stretko ?
15-chce ma zbalit...ma nieco v sebe
16-asi som sa zalubila
17-som 2 a pol roka zamilovana...
asi tak u mna :D
Tak ja som mala do 15 platonicke lasky, Fernando Jose z Rosalindy, a herci z filmov :) V 16 som mala chlapca, s ktorym som len chodila za rucicky a bozkavali sme sa, stretli sme sa 4x v bare, potom som sa dotvedela, ze spolu vlastne nechodime, ze to len ja s nim chodim :D V 17 som sa skutocne zalubila, no aj onedlho sklamala. A potom som mala len kamaratov a chodila s kamaratkami vonku a tajne som si niekoho zelala mat, kto by ma mal rad. S mojim terajsim som sa spoznala v 20-ke. A som s nim velmi spokojna :)
A inak poznamka pre niektorych: dievcatko sa pyta, kedy je cas na chlapca, nie na seriozny vztah, ktory dotiahne do svadby. lebo vela tu radite ze po 20. Dievcatko, chlapca mozes mat aj skor ako po 20, len to neber prilis vazne. Pocitaj s tym, ze jeden den ti povie, ze ta lubi a na druhy den lubi inu. Taki su mladi chlapci- nerozhodni. Mna aj sklamanie v laske posunulo dalej, takze nebreme to az tak tragicky. No poviem ti pravdu, v 13 si este primlada, kym sa nedostanes aspon na strednu, fakt snivaj este len o Fernandovi Josem z Rosalindy. Laska si ta najde, ked budes na nu pripravene :) Ty ju nehladaj predcasne...
2 jajka tu je skupina ludi co travy cas za PC :) ja som bol sokovany ze este exituju ludia co nemaju mailovu adresu :) ti zacinaju skor :)