tehtotensky test

Príspevok v téme: tehtotensky test
izabela261

mala som s priatelom nechraneny pohlavny styk-vystriekal sa do mna zhruba o 2 tyzdne by som mala dostat mendzes,ale nevydrzim tolko cakat chcem si spravit tehotensky test na kolky den po styku si ho mozem spravit,a by som vedela ci som alebo niesom tehotna.
mam uz jedno dieta a podarilo sa mi otehotniet na prvy krat,ale teraz je to iny chlap.dakujem,

janaj

HAK = Hormonálna AntiKoncepcia
Plodné dni - cca v 12-16 deň menšt.cyklu /počítané od začiatku krvácania/ sa uvolňuje z vaječníka zrelé vajíčko. Ak sa v týchto kritických dňoch stretne so spermiou, tehotenstvo začína.

janaj

Liana, ak si mala styk bez akejkolvek ochrany a ešte ako píšeš v plodné dni, nechcem ťa strašiť, ale tehotenstvo môže byť veľmi pravdepodobné. Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, akonáhle som vysadila HAK, tak som otehotnela, dieťa sme chceli.
Tiež je pravda, že niektoré ženy po vysadení HAK neotehotnejú. Je to tak pol na pol. Vyčkaj ešte 2-3 týždne, ak to nedostaneš, kúp si tehotenský test.
Veľa štastia!!!!

liana

mam surny dotaz, vcera sa do mna priatel vystriekal a ja som pred 2 tyzdanmi prestala brat HAK belara, este mam k tomu aj plodne dni, je mozne otehotniet.Kdesi som citala, ze niektore zeny nemohli otehotniet hned po vysadeni HAK.DAKUJEMM!!!!

izabela261

mal si pravdu vypocitala som si to a mala som plodne dni,ale musim otehotniet?>
mozem otehotniet aj ked nemam plodne dni a pocas mendzesu?

izabela261

nevydrzala som to tehotensky test som si spravila vcera poobede bolo tam napisane,ze treba ranny moc,ale to by som uz fakt nevydrzala ukazala sa mi iba jedna palicka takze niesom tehotna co je skoda lebo si velmi prajem dalsie babetko takze som mala plodne dni ja si to totiz neviem vipocitat mendzes mi koncil 30.3.06 ak ho dostanem mozem si aj potom spravit test ku gynekologovi ma nik nedostane nemam dobre skusenosti aj ked moj gynekolok je fajn,ale pocas tehotenstva ktore som mala rizikove tak ma pri prijme vysetrovala jedna sadomasochystycka gynekologycka.