ahojte,chcela by som sa zdoverit s dost neprijemnou vecou,a to ze som sa bozkavala s vlastnou sestrou,boli sme obidve opite a nejako sme sa k sebe pritulili a zacali bozkavat,je mi to hrozne trapne...prosim zazil to niekto s vas .,dakujem
Bozk so sestrou
*opity
a nic si z toho nerob. ked je clovek opiti robi rozne hluposti :) v podstate ine by to bolo, keby ste sa navzajom pritahovali aj v triezvom stave. nehovorim, ze to je uplne normalne, ale urcite sa pre to netrap ;) aj ty sa maj pekne ;)
dakujem bibba,uz som si fakt myslela ze to tu nema cenu,zdoveris sa a kazdy ta odsudy ze som uchylak alebo ze nepisem gramaticky spravne...je to smutne ale asi som svojou negativnou energii privolala takychto socialov...okrem teba...som rada ze si zdvihla naladu...maj sa pekne
*aj ja
jasne, ze im tu jebe. kazdy tu je paranoidny ze kazda tretia tema je vymyslena, uz som si to vsimla aj aj...
ako vidim vam na tom SK pekne j.be....huhu s bozkavania este nikto neotehotnel...ty mozno ano...a mily Joo...nieje to blud...ked som si precitala tieto komentare bolo mi s vas zle...preto som nereagovala...
Ovecka ty potvora jedna arogantna ....... :-)))
prajem dobru noc
hehe vobec nie :-D ... pozor aby si neroztrieskal klavesnicu :)
nie, nenasral zlaty moj ... ty urcite nie :-P
cela tato tema je blud ,ze "slecna" zdravimvas
heh niekoho som nasral :-P