ahojte,chcela by som sa zdoverit s dost neprijemnou vecou,a to ze som sa bozkavala s vlastnou sestrou,boli sme obidve opite a nejako sme sa k sebe pritulili a zacali bozkavat,je mi to hrozne trapne...prosim zazil to niekto s vas .,dakujem
Bozk so sestrou
:D prosimta. tak ked je to tvoja sestra a ty ju poznas najlepsie, uvidis co, bud jej povedz ze nech na to zabudnete, alebo ked ta to nejako extra trapi, tak sa jej na to spytaj co si o tom mysli. ale myslim, ze to netreba rozoberat, neni to az taka tragedia, vzhladom na opitost:))
xdanielax...pomoze...chcem o tom pokecat...ze ako sa potom spravali na druhy den ci to riesili alebo nie..proste chcem len vediet ci sa to niekomu stalo alebo som jedina...mam s toho dost depky..tak sorry ze som sa zdoverila...radsej som mala drzat hubu...ako vidim..
nechapem ako ti niekto pomoze tym, ze ti napise, ze aj jemu/jej sa to stalo.
podla komentarov som usudila ze si myslite ze si vymyslam...a myslim si ze som pritiahla TYCH UCHYLAKOV...co bolo myslene na mna...tak to je dobre...nevadi..Luci Fero...klobuk dole..nemam slov a dakujem za koment
tak napis ezte nejake podrobnosti o tom boskavani aby zme ti vedeli lepsie poradit :-)
POLDECAK...uz len tvoje meno svedsi o tom ze si asi na mol...daj si este pol deci...a nereaguj na temu ked s tym mas problem....niesom ziadny uchylak...prosim len slusne o radu...podla seba sudim teba...poznas to ???
podla mna dalsi drbly fas ktory si chce vyhonit pero
si tu prisla riesit pravopis alebo co...Bozk pre teba
Ovecka,dakujem za komentar strasne si mi pomohla...OK oprava ...BOSK ZO SESTROU...LEPSIE???
co je to za narecie? minule tu bola tema 'strach z zubara' teraz 'bozk s setrou' to sa neda vyslovit...