Ako sa dokopat do zivota?

jajka001_

ona musi POCHOPIT ze trapit sa nema zmysel, zaoberat sa tymi blbymi myslienkami, ono je to niekedy az taka obsesia, poznala som chalana co sa v tom trapeni sa vyslovene vyzival, sama som z neho dostala depky, proste stav - otoceny dnu, zamerany na seba - cosi ako: jezis ja mam depku a furt sa v tom vrta
nedokaze mysliet na nic ine lebo ma taky blby ZVYK
urob rázny krok, nieco s tym sprav, bud hop alebo trop - radim hop - lebo proste zaoberat sa furt tym ze JE MI NAHOVNO je dost blby zivotny styl
nemusis sa mat dobre, aby si sa citila dobre - chapenzi?
no a ak to nevies zmenit sama tak jedine co ti pomoze, su lieky.

Genesis

BTW ja som bol 6 ty co chodil na psychiatriu :) po 8 tyzdnoch brania tych svinstiev co mi tam davali co som sa potil jak prasa a schudol som a po tom co po 8 tyzdnoch som badal jedine ze sa citim horsie ako ked som tam dosiel som odtial jednoducho usiel :)

to len ak by niekto namietal ze nemam s tym osobne skusenosti :)

Genesis

no este som zabudol na 4 moznost a tou je nechat si aby na tebe psychiatri robili pokusy :) pretoze to je presne to co psychiatricka liecba obnasa :)... metoda pokus omyl :) vysledky velmi nedostatocne ... v podstate poznam 5 ludi co isli na psychiatriu :) dvaja z toho teda dve zvysili svoju hmotnost na takmer dvojnasobok a dalsi chytil sedy zakal a dalsia skoncila zavisla na hypnotikach a je z nej teraz insomnicka a dalsi problemy s libidom a erekciou ... dolezite je ze ani jeden z nich sa svojho problemu natrvalo nezbavil a pravidelne uz niekolko rokov navstevuju psychiatrov

Genesis

sialeneSmutn

tie bla bla bla veci boli naj rady ake ti niekto moze dat teda za predpokladu ze volis zivot a nie sebevrazdu :)

mas totiz len tri moznosti:

1. to co som ti poradil ja
2. trapit sa nadalej svojimi myslienkamy z ktorych uz viem aspon par ktore si si vsugerovala a ktore sa nemusia zakladat na pravde

3. spachat sebevrazdu :)

bohuzial to co si si vybrala ty teda moznost 2 znamena aj najviac trapenia pre teba

wreck

fiha, ty teda mas ostre pazuriky. :-O

ten test nevie odhalit psychopaticke sklony, takze v tomto smere nemusis mat obavy. ak budes mat najvyssie skore, znamena to, ze si s tym sama neporadis. v tom pripade je odpoved na tvoju otazku z uvodneho prispevku... nie.

dal som ho sem preto, aby ti pomohol tu tvoju otazku zodpovedat.

s tou laskou mas pravdu. problem je, ze sa jej nemusis vobec dockat. preco? pretoze ak je tvoj stav velmi vazny, co ale z tvojich reakcii neviem posudit, moze to vyustit az do rozhodnutia, ze uz sa ti na tu lasku akosi cakat nechce a... tak dalej.

tak sa skus aj trochu hlbsie zamysliet nad tym co ti tu piseme. tiez som na svete uz len z dvoch dovodov, z ktorych jeden je, ze este stale cakat chcem.

sialeneSmutn

moly56: o psychotronicke som tusim niekde nieco citala v suvislosti s Adelou Banasovou. Uz len ten samotny clanok mi velmi pomohol, ked viem ze aj taki "happy" ludia maju podobne trapenia.
Ale ja zijem v malom meste a pochybujem, ze tu nejaku psychotronicku zozeniem.