Je toto Dospelost ?

Príspevok v téme: Je toto Dospelost ?
traktorista

Šetriť niektorí ľudia na Vianoce nemienia. "Neplánujem šetriť na darčekoch, veď na to sa naše deti najviac tešia. S mužom si veľmi ctíme tradície, takže ani náš vianočný stôl nemôže byť tentoraz chudobnejší," hovorí 40–ročná Paulína z Bratislavy.

Zdroj:

peniaze.pravda.sk

Zaujimavy clanok:
peniaze.pravda.sk

Je noramlne, aby clovek preflakal 5-10% na sviatku, ktory je len (uz nie tak) dobry marketingovy tah?

A je normalna henta fraza 40(!) rocnej zeny ? Ktora takmer priamo vyslovila "Vianoce = radsot LEBO DARCEKY" ?!

Je vobec kriza? Podla toho co vidim - NIE! Jeznoznacne a absolutne nie.

Potrebuje DOSPELY clovek HRACKY ? Teraz sa bavime o PLAZMA ci (nedajboze!) LCD TV, novy PC, novy notebook, NOVY MOBIL KAZDY ROK LEBO PAUSAL. atd ?

Takze mily dospelaci, neviem ako vas urcit vekovou hranicou, TOTO ma byt dospelost? Ked sa neviete vzopriet KONZUMU a ubohym potrebam tela a kupujete veci ktore NEPOTREBUJETE..

Co si mam o vas mysliet ?

Vsetko by bolo absolutne v poriadku, POKIAL..

Pokial by ste neplakali ze kriza.. Pokial by neosocovali obyvatelov USA a nerobili rovnake chyby a brali od nich "tradicie" (nakup a nakup). A odporucam dostudovat SKUTOCNE TRADICIE VIANOC.. len tak medzi recou..

Ja mam 33 rokov. ale doslova sa hanbim za ludi ako je "99%"

Jasne ze treba podporovat hospodarsky rast a bojovnici za krizu sa zidu, ALE NIE ked vdaka tomu musim obmedzit kvalitu stravy a vdaka leasingu na novom aute budem o chlebe a vode dva tyzdne pred vyplatou..

A este jedna vec.. Uz mame Vianoce? Podla retazocv a nakupnych centier ANO!

ZACIATKOM NOVEMBRA!!

Myslim si, uprimne, ze tento svet zosalel, totalne. Toto nemoze skoncit dobre.

0mega

To som citoval, ze co mne hovoria ludia na toto.

Ze 0% urok.

No neviem, mozno len nevedia uvazovat normalne, alebo si nedaju povedat.

Tu je to vystvetlene, aby som nepisal.

A potom by som sa este raz rad opytal, ze akych 0%.

:)_

www.blogcdn.com

jajka001_

ale potom tie prachy treba vratit vies :)) ked na nieco nemam tak si to predsa nebudem kupovat
ja si nekupujem aj to na co mam :D

0mega

jajka001_

Kto nema, ten vybavuje Kreditku ;)

Prave som pisal jeden utocivy prispevok na inom fore.. Presne na tuto temu :D Chudaci, asi sa urazili.

jajka001_

okrem toho si myslim ze kto ma, mina, kto nema, nemina. nemôže.
blbe je akurat to ludia miesto aby kupovali hodnotne veci, ked na to maju, kupuju kraviny ako napriklad znackove kabelky.

xy:)

vsetci podliehaju konzumu? myslim, ze nie. zila som v zahranici a na ich nakupnu horucku sa este skutocne nechytame. ja kupujem iba to, co na com sa dohodneme, to, co komu chyba a skutocne to potrebuje. a mam rada vianoce aj vyzdobu v obchodoch a co. mne sa to paci. to, ze niekto nakupuje ako na rohy nepotrebne veci ma nezaujima.

veves

popravde, ja som tento clanok ani nepochopila. co s nim?
keby mas ty niaky problem doma, ok, to chapem ze tu ziadas o radu ale starat sa druhym do sukromnych zalezitosti okolo ich stola a potom tu nad nimi nariekat mi pride od veci trochu.
nemas radsej nieco ine na robote?

traktorista

Ozaj, slnečnicaa, vcera som este zabudol, hlavne za to, ze robis pracu ktora ta bavi, bez ohladu na ohodnotenie, to je hodne tohto : 4.bp.blogspot.com