Je toto Dospelost ?

Príspevok v téme: Je toto Dospelost ?
traktorista

Šetriť niektorí ľudia na Vianoce nemienia. "Neplánujem šetriť na darčekoch, veď na to sa naše deti najviac tešia. S mužom si veľmi ctíme tradície, takže ani náš vianočný stôl nemôže byť tentoraz chudobnejší," hovorí 40–ročná Paulína z Bratislavy.

Zdroj:

peniaze.pravda.sk

Zaujimavy clanok:
peniaze.pravda.sk

Je noramlne, aby clovek preflakal 5-10% na sviatku, ktory je len (uz nie tak) dobry marketingovy tah?

A je normalna henta fraza 40(!) rocnej zeny ? Ktora takmer priamo vyslovila "Vianoce = radsot LEBO DARCEKY" ?!

Je vobec kriza? Podla toho co vidim - NIE! Jeznoznacne a absolutne nie.

Potrebuje DOSPELY clovek HRACKY ? Teraz sa bavime o PLAZMA ci (nedajboze!) LCD TV, novy PC, novy notebook, NOVY MOBIL KAZDY ROK LEBO PAUSAL. atd ?

Takze mily dospelaci, neviem ako vas urcit vekovou hranicou, TOTO ma byt dospelost? Ked sa neviete vzopriet KONZUMU a ubohym potrebam tela a kupujete veci ktore NEPOTREBUJETE..

Co si mam o vas mysliet ?

Vsetko by bolo absolutne v poriadku, POKIAL..

Pokial by ste neplakali ze kriza.. Pokial by neosocovali obyvatelov USA a nerobili rovnake chyby a brali od nich "tradicie" (nakup a nakup). A odporucam dostudovat SKUTOCNE TRADICIE VIANOC.. len tak medzi recou..

Ja mam 33 rokov. ale doslova sa hanbim za ludi ako je "99%"

Jasne ze treba podporovat hospodarsky rast a bojovnici za krizu sa zidu, ALE NIE ked vdaka tomu musim obmedzit kvalitu stravy a vdaka leasingu na novom aute budem o chlebe a vode dva tyzdne pred vyplatou..

A este jedna vec.. Uz mame Vianoce? Podla retazocv a nakupnych centier ANO!

ZACIATKOM NOVEMBRA!!

Myslim si, uprimne, ze tento svet zosalel, totalne. Toto nemoze skoncit dobre.

0mega

Tam bola nejaka podprahova sprava? :)

napr Kadafi bol vodca ;)
Zevraj by bol schopny dat Afriku dokopy.

A je mrtvy, lebo "bol terorista"

terorista voci komu? vodu Rotschildovcom, ze nemal centralnu banku ovladani touto rodinou?

Alebo cira nahoda?

Pamatas sa na moj tip? Co som sem dal v case (a este aj predtym) ze kto bude dalsi?

Cuba
North Korea
Iran
Syria

jeden z tychto a tentreti je moj horuci typ. Tiez ma ten vodca politiku, aby sa do jeho krajiny nikto nestaral, ziadny finacnici..

US-UK-Izrael moze zautocit na Syriu, Iran, Rusko a Cina na ruhej strane. India na strane prvej drzi v sachu Cinu a ropu cez Indicky ocean..

Ale moje info su uz stare, uz sa tomu nevenujem :) A aj som odbocil. Len som chcel poukazat na to, co sa stane vodcom..

jajka001_

kazdy sam za seba. ale aj ti ludia v tom dave bojuju za seba , lenze maju spolocny zaujem, spolocneho nepriatela
myslim ze prave dnes sa zas kdesi konala demonstracia
ludia sa dokazu spojit, ale chybaju im vodcovia, tych potrebuju aby sa mali za koho skryt

0mega

Moze byt, dajme tomu ze zacnem hovorit, co mam hovorit? :)

Kazda politicka kauza je vramci zakonov. Kazda transakcia, napr naposledy platinove sytka su dejure nepriestrelne, i ked defacto je to podov taky, ako zvysovanie platov politikov.

Toto je test od nich na nas. Nam zvysuju zivotne naklady a sebe si zvysuju platy o tolko, o kolko sa nam moze len SNIVAT (a ani to, lebo potom pridu depresie z toho).

Ale oni si to aj zvysia. Ten plat je aj tak len formalny. Kamaratske firmy, danove raje, to istia :)

A to je len malicke a zanedbatelne Slovensko. Vid dalsie kamaratske akcie na urovni Europy. EURO mena (podvod vacsi ako cokolvek ine v Europe za celu historiu).

A co robi FED ? Tiez sila.

Farma firmy..

Zoznam by bol tak dlhy a tak nekonecny a kazdy ma natrenovane cim oponovat atd.. Vsetko je vramci zakonov a vramci odbornikov.

Ja nie som genius, ja nie som odbornik, ja len citam fora a pacia sa mi nazory ludi, co laicky vysvetlia preco je EURO zle . Toto bolo pred 10 rokmi. Teraz vidim ze mali pravdu, ale ludia ich ignorovali.

To je o tej hluposti.

Mne to pripomina toto:

Je skupina ludi, alebo len dvaja, aby to bolo jednoduche na pochopenie, stratila sa v lese. Zivot je kruty. Bud najdu jedlo alebo nie. Ide o prezitie. Tak musi prist kanibalizmus, inac obaja zomru hladom. Bezna prax, deje sa to a bude sa to diat na svete pokial bude na nom zivot taky ako ho pozname.

Cize zopar jednotlivcov chce zabezpecit svoju rodinu. Tak istko ako chce kanibal zabezpecit svoju polovicu skupiny na ukor obete. Na ukor nas.

Podla mna je to jednoduche :) A nemyslim si, ze by jednotlivec mohol povstat, alebo len vstat a povedat "nerobte to, nebudte zli, budme dobri" :)

Ako v skole, sikan a sikanovany a tretia strana, pomysleny dobrak. Schyta to.. Priamo ci nepriamo.. Ale schyta..

Pointa mojej spravy?

JA nemozem bojovat za NIKOHO.

Kazdy sam za seba.

Vzdy mi islo u UCENIE ludi bojovat za SEBA !

Osveta, to je jedine riesnie.

Ani nas ucitel nezije za nas, nechodi za nas do prace, UCI NAS, aby sme sa vedeli o seba postarat.

Tak jednoduche :) (alebo ine? :P )

jajka001_

reci sa hovoria a chlieb sa je. za reci ta nezavru. to robili za komunizmu lebo sa ktoviepreco bali ze ludia budu rozmyslat.

0mega

Mne vadi Iran. Udajne maju atomove plany. Ale to ze Izrael moze mat aj 200 hlavic, to je jedno :)

Kuba, Afganistan, Irak, Libya, Syria, Sudan, Severna Korea..

Dalo by sa pokracovat, vsetko je podla jednej rovnice.

U nas by take nieco nepreslo (nemame ropu, ludia si vzdelanejsi, uz sme tu mali dve velke vojny za posledne storocie), u nas je to EURO! A EU!

Ak poviem taketo nieco, som za extremne paranoidneho az nebezpecneho psychopata... Alebo nie ?

Ale ved uvidime. Davam tomu 5 az 25 rokov.

jajka001_

nesuhlasim
ten priklad, co si uviedol, bol prave o ludskej lahostajnosti
bolo to o tom, ze odviedli fasisti ciganov - nevadi , zidov- nevadi , inteligenciu - nevadi a potom prisli pre ostatnych
oni sa pozieraju ale pozieraju aj nas