Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

synova desiata

hviezda01

vraj to bolo uz skor pred koncom vyucovania,tak hladny byt nemohol,lebo isiel potom na obed....ale svoje som jej povedala,este raz sa to bude opakovat,tak sa to bude inde riesit

Weva

A ako to teda dopadlo - lebo ta ucitelka sa zda tak presvedcena o svojich "uzasnych metodach" ze az... ako reagovala na Tvoju navstevu? Dufam, ze si jej riadne vytmavila, ze na stravu Tvojho syna nech nesiaha - co je to za vychovu nechat dieta hladne?

hviezda01

katka...ja tiez nemusim take mamicky,ktore nedaju na svoje deti dopustit,takze niesom ten pripad,a viem,ake su deti,v zivote som nebola v skole nieco riesit,aj ked sa mi stazovali,ze im ucitelka to,alebo hento...vzdy som im povedala,ze asi mala na to dovod,ked ich tak potrestala,alebo im to povedala..takze tak

hviezda01

no,tak prave som sa vratila zo skoly...som taka rozculena,ze sa mi az prsty trasu pri pisani...ona tu desiatu nezobrala len jednemu,ale kazdemu,kto nesedel ako priklincovany v lavici,vraj mali prestavku na jedenie,a par ziakov si dovolili stat pri obloku,pri tom jedeni,prisla pani ucitelka do triedy,pozrela,ci vsetci sedia na svojich miestach,a ti co nesedeli,tak museli dat desiatu na stol ucitela,odkial im ju potom ona zobrala..to mi ona sama povedala,ze mali sediet,a kedze nesedeli,tak nemali co jest po stojacky...vas by to nerozculilo???....tiez ma napadali vselijake verzie,ze co asi take mohol urobit,ked mu zobrala jedlo,aj som sa ho pytala,ci sa nehadazli s tym,ale keby aj,ona im nema co brat jedlo,co ona im na to dava??...ale ked mi dnes sama povedala ako to bolo,skoro som odpadla od jedu!!!!

katka...

Tiez si nemyslim, ze by mu zobrala desiatu len tak bez priciny. Ktovie co s nou robil. Deti si radi vymyslaju, tak este raz sa so synom porozpravaj. Lebo take mamicky, ze moj synacik je najlepsi na svete a ucitelky su bestie mam najradsej. Potom to aj tak vyzera, ze deti si dovoluju a nemaju pred nikym ziadny respekt. Nevravim, ze aj tvoj syn je taky, ale asi ti nepovedal celu pravdu.

casanta

Ja by som tiez nabehla do skoly a porozpravala sa s ucitelkou, na take nieco nema pravo. Este raz sa popytaj syna a potom chod. Daj vediet ako si dopadla.

zewa

Ja by som si pekne este raz sadla so synatorom a ziadala od neho aby ti to prerozpraval odvtedy ako vosiel do skoly az po to zobratie desiaty.
Nemyslim si, ze mu ju zobrala hned rano a nechala ho cely den bez jedla. Osobne si myslim, ze desiatu nepouzival to, na co je urcena alebo jedol vtedy, ked nemal.

hviezda01

:-))..tak to by ma naozaj zaujimalo,aku inu verziu sa mozem dozvediet..zeby sa najedol,a zabudol by na to??..aj sospoluziakom??...lebo aj spoluziakovi to urobila..si zlata,ale dik..:-))

jajka001_

nekomentuj :) aha, ucitelka je samozrejme ta zla, tak tam nabehni a nahuc na nu a potom sa dozvies uplne inu verziu a ucitelka si spravi o tebe obraz