surne schudnutie do dvoch tyzdnov

džejár

No, bez zvysenej pohybovej aktivity to nepojde, upravit rezim stravovania, hodne zeleniny a ovocia. Este je aj taky 9 dnovy vyzivovy a cistiaci program na chudnutie vola sa ze Clean +Lean. Jeho vyhoda je v tom, ze ohromne ulahci chudnutie, lebo organizmus zbavi necistot, skodlivych chemickych latok. Posilni imunitu a upravi metabolizmus. Co je najviac zaujimave, ze je zlozeny z cisto prirodnych latok bez akychkolvek chemikalii. Nie nebojte sa nie je to ziaden Herbalife.

panika

cista voda je najlepsia,lebo telom len ,,pretecie".Bublinkove napoje telo zadrziava.Ved vyskusaj sama- po velkom pohari vody bez bubliniek budes casto močiť,po bublinkovej nie

555

Takže reálne: do dvoch týždnov 5 kg, prečo - svadba. ples, stušková, oslava ?

Reálne ak chceš schudnúť, treba začať už dnes: obmedziť stravu: zredukovať na polovicu bežnej dennej dávky, podotýkam nie čokoládku ale normálne jedlo jesť. Zajtra si dať ovocný deň, ak nevydržíš tak zjesť niečo malé ryža.... . Potrebuješ stiahnuť žalúdok, na hlad : voda - podotýkam nesýtená, čaje - bez cukru a žiadna malinovka a kola. Ovocný deň vydržať držať čo najdlhšie. veľa tekutín, cereálii, - nie ale hladovať, keď si veľmi hladná daj si banán... . Aby si schudla len s brucha a bokov, nie je reálne za dva týždňe takto zhodíš celá. Ak si chceš tvarovať telo, to treba dlhodobo riešiť. Plus do obmedzenia stravy zarať pohyb, beh, rýchlu chódzu, korčule, .... . niečo čo ťa baví. Držím palce dá sa to v pohode vydržať ak nie si zvyknutá raňajkovať 5 rožkov a jesť ako drevorubač.