IPL epilácia

anetkap

Bola som na odstránení chĺpkov v oblastí podpazušia a stehien na epilácii IPL v salóne LUMI Nitra. Zákrok bol v pohode, cítila som len mierne štípanie, ale žiadne horory, veľmi milá majiteľka, všetko vysvetlí. Chĺpky sa nevrátili a neľutujem, cena je OK. Aneta Prievozníková, Levice

lonii

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

Ddddddd

Mam domaci IPL pristroj (ROWENTA EP9600F0 IPL). Pouzivala som ho cca 2-3 mesiace pred letom na predkoleni a postrehy nasledovne:
Po cca 3 pouziti uz vidno vysledky. Chplky rastu pomalsie a na velkych castiach som mala lysiny...vyzera to skor, akoby som nepresla nohy dokladne a vynechala pas pokozky, kde chlpy dorastli...na leto som prestala, kvoli opalovaniu a na konci leta uz som mala chlpov opat dost. Po lete som sa do epilacie pustila znova a opat to iste...od tretieho pouzitia uz holim a IPL-kujem najskor po 2 tyzdnoch. Opat sa mi objavuju len miestami pruzky, kde chlpy vyrastu, ale po oholeni pre istotu blikam celu nohu, nie len miesta, kde boli chlpky.
Neviem zhodnotit, ci sa jedna o trvale, alebo len dlhodobe odstranenie, ale co som citala recenzie, tak ak sa IPL pouziva naozaj pravidelne povedzme od toho sept.-okt. do juna, tak by mohli byt vysledky uspokojive. Ci sa chlpky po rokoch obnovia netusim, ale aby sa obnovili po 5 rokoch je podla mna hlupost. Podla mojich info ak cibulka neprodukuje cca 2 roky, tak uz sa rast neobnovi...ale nie som odbornik...

Este co sa tyka tehotenstva...mne pocas prveho tehotenstva strasne narastli chlpy...nohy, bikiny strasne, dokonca mi narastli velmi viditelne a pevne chlpy aj od pupku nadol...pripadala som si ako chlap...ale po porode vsetko vypadalo. teda vsetko to nadstandardne...takze tam by som sa nebala nejakeho trvaleho narastu chlpov...ale moze to byt individualne

klara22

Elody,
Prosím vás, na ktorom mieste vám začali rásť ešte viac chlpky ako povodne? Boli aj tmavšie ako pôvodné?....Veľmi sa tochto bojím, idem totiž na hornú peru....a predsa to je viditelne miesto, nie ako končatiny...S perou nemáte skúsenosti, aké dlhé intervaly medzi sedeniami ste mali?

Elody

Je to síce uz dávno, co som bola na laserovú depiláciu v Ústave lekárskej kozmetiky (asi 10 rokov), ale nemyslím, ze sa na tom nieco zmenilo. Ako prvé mi totiž oznámila, ze laserova depil., ani nijaká iná, nie je trvala, ze to vydrží len pár rokov (2,3, mozno 5, samozrejme individuálne). Dosť ma to zaskočilo, v tých ich reklamách (všetci co robia laser/ IPL) sa o tom nikde nezmienujú, naopak, píšu ze "trvala" ktovie, mozno to ani v tom ani nevedia? Preštudovala som si internet a potvrdilo sa to, ale nie každý to vie, treba cielene hľadať. Asi pred 3 rokmi som začala chodiť na IPL do jedného kozmetic. salóna, mali akciu s dobrými cenami a povedali mi, ze tie ceny budem mat stále, kým tam budem chodiť a aj to dodržali. Ja som veľmi spokojná. Take výraznejšie výsledky vidieť asi po 3 raze, ale uz po 5 je to super. Na osetrenych miestach uz nerastie takmer nič a ak, tak podstatne jemnejšie a svetlejšie. Veľkým plusom je uz to, ze po každom zákroku trvá cca 4 týždne kým chĺpky začnú opäť raz (po epilacii strojčekom asi tak týžden) a vyriešilo to aj problém s vrastanim chĺpkov. Zákrokov za rok nebýva vela, kedže treba zhruba 6 týždňov čakať, kým sa chĺpky obnovia, ja som čakávala aj 8, takze mi to vyšlo na cca 3-4 zákroky za rok. Kedže sa treba vyhýbať slnku a nesmiete byt opálená tak sezona je cca november- apríl. Samozrejme, netýka sa to miest na tele ktore nebudú vystavené slnku. Teraz uz v podstate nemám co riešiť, idem tam raz za rok, na take "udržiavacie" a dúfam, ze mam na zvyšok života od chĺpkov pokoj. Este jedna vec - je pravda, ze niekomu a na niektorých miestach môže zrazu začať rast viac chĺpkov, ako povodne. Stalo sa to aj mne, naštastie, len na jednom mieste, s tým sa nedá nič robit, je to risk. Mne to ale stalo za to.

Novaline

Milé dámy, pozývame Vás do nášho salónu krásy Novaline, ul. Kozáčeka 7 Zvolen na prístrojovú depiláciu IPL-laserom alebo na omladenie pleti fotorejuvenácia /laserom/............zákazníčky, ktoré už u nás boli majú viditeľné výsledky už po prvých ošetreniach.............naša stránka www.nova-line.sk, t.č. 0907461563 môžete nás kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok. Váš Novaline

chunkey

ani laser nie je trvaly, vsetko zalezi od hormonov, tehotenstvom sa moze vsetko zmenit.
absolvovala som oboje.
Na laser mi aj doktorka povedala, ze v pripade tmavych a hustych vlasov nemozem cakat, ze budem bez chlpov :) Dorastlo mozno v mensej miere, ale nezodpoveda to tym financiam, co som do toho vlozila.
IPL po prvom raze viditelne vysledky (bikiny, podpazusie).Zatial absolvovane 3x.

daniellka26

No určite daj vedieť, aj keď si myslím, že tie domáce prístroje nie sú bohviečo, ale ktovie, určite napíš potom, prosím ťa... :-)

Klimo

Caute Prave som si kupil Rowentu EP9870. Neska som ju prvykrat pouzil no tak uvidime ci to zabere , dam vediet casom ze co a ako , zatial caute

daniellka26

Ahoj, ja som zatiaľ bola len na prvom sedení, ale chvála bohu som začala o tom čítať a dočítala som sa všade, že IPL vôbec nie je trvácna, ale len dočasná forma straty ochlpenia. Treba ísť na laser, s ktorým robia doktori. Cenovo je to takmer rovnaké, laser je o trochu drahší, ale vraj je trvácny. Takže na ďalšie sedenie sa už objednám na laser a nie na IPL, ale bojím sa taktiež toho, že ak otehotniem, tak sa to aj tak všetko vráti.