Ahojte, chcela by som sa spytat, ci niektora ma s touto epilaciou skusenosti. viem, ze je tych tem vela, ale vela bab sa vyjadruje po tretom raze, ze to nepomaha (odporucanych 6-10), tak by bolo super, kebyze sa vyjadrite tie, ktore maju za sebou viac sedeni. dakujem!
IPL epilácia
Ahojte, ja som bola na IPL taktiež no nič moc.Po dokončení IPL som otehotnela asi po 2 mes.a je to hrozné. V oblasti bikín ani nehovorím začala som zarastať ešte viac.V podpazuší tak isto.
Neviem čím to je no už tomu neverím. Dala som do toho kopec peňazí a zbytočne.
delphia, chcela by som sa opýtať, som objednaná na laserovú epiláciu, no rozmýšľam, že napríklad ak o pár rokov otehotniem, a hormóny budú skákať, môže sa vrátiť ochlpenie? Alebo ak sa aj vrátia, tak ako sa hormóny ukludnia vypadnú tie chlpy?
Mám IPL spravené pazuchy aj bikiny a je to fajn.Po troch rokoch kde tu niečo.
Dobry den,
mam ist na epilaciu IPL a zaujima ma ci je pravda,ze by sa zo zdravotneho hladiska nemala naraz absolvovat epilacia celeho tela. Jednoducho ci mi to uskodi,ak si dam vyepilovat aj nohy,aj popazusie,aj bikini a proste vsetky problematicke partie naraz :). Ak niekto viete odpoved,budem rada:).
Tiež mám IPL spravené pazuchy a bikiny,je to v poriadku,kde tu jeden chlp,inak O.K.
Ahojte. :)
Ja mám prístroj s technológiou IPL na doma a som veľmi spokojná.
Moje skúsenosti si môžete prečítať tu:
www.sweetladylollipop.blogspot.de
Ja som absolvovala IPL na podpazusie 6x v jednom salone s miernym postupom (asi 50 %) a potom este tri v inom a po chlpkoch asi slychu (ostalo tak 8 - 10 ks :D). Bohuzial uz neviem o ktore stroje slo, ale zabralo to a som spokojna, rozhodne lepsie ako sa permanentne holit, co moja citliva pokozka velmi velmi zle znasa.
Dakujem delphia
robila som v laserovom epilacnom centre a mali sme klientky, ktore napokon sa rozhodli pre epilaciu diodovym laserom. ten je ovela efektivnejsi, ale za predpokladu, ak je ochlpenie tmavej farby- teda obsahuje farbivo melanin. ak je blond, alebo sedive, taj bud IPL, alebo elektricka ihla.
takze ak mozem poradit, tak rozhodne laserova epilacia diodovym laserom Lightsheer.