Tak, mám 13 rokov a ked si skusim natiahnut predkožku na penise, tak sa odhali asi len 5mm zaludu.Ked sa kupem tak uz to ide lepsie a viacej. Co by som mal robit dalej a co za ochorenie mam?
Co mi je ???
booze co sa bojis-neodhryzne ti ho!
pokuka,pomacka..a povie co a ako.
zeny chodia normalne na gyncu a tiez to neni nic prijemne,no a zatial to kazda prezila!tak sa neboj a chod.
A neviete co mi bude doktor robit?
nevsimaj si moj nick - nic sam neskusaj a maz k urologovi.
Dakujem, skusim, budem informovat.
kazdy den po kupeli, si ju poriadne namaz olejom, alebo niecim mastnym, potom skus taku polhodinku nou potahovat tam a sem, po tyzdni zbadas ohromny vysledok, a ked nie, nech ti pomoze, ked budes mat uz svalovku na predlakti. jeden tu mal podobny problem, a uz sa na predkozku nestazoval, iba na svalovu horucku, a scvrknute gule. ale nezabudni si vzdy pri sebe nosit ponozku. ta ti bude sluzit ako vrecusko na tatarku.
Kalka:A co mu robil?
musis sa pochlapit, radsej teraz ako potom. Priatel mi to prave poradil. Cim skor za sebou.
Ale ja sa bojim urologa!Co mi bude robit?
mam priatela, ktory to tiez mal. Cim skor navstivis lekara tym lepsie. Budes to mat skor za sebou, lepsie teraz, ako potom, ked budes mat viacej rokov. Tento problem ma asi 70% muzov, takze je to bezna vec a tym k nim patris. Tak sa naozaj neboj, nehanbi sa a tento problem sa ti vyriesi.