Tak, mám 13 rokov a ked si skusim natiahnut predkožku na penise, tak sa odhali asi len 5mm zaludu.Ked sa kupem tak uz to ide lepsie a viacej. Co by som mal robit dalej a co za ochorenie mam?
Co mi je ???
Dakujem vsetkym
vraj je to casty problem. trebalo na to maly zakrok.trebalo pred tym ist na odber krvi.samotny zakrok trval len par minut,tak som dlho ani necakala :) mate tam nieco,co drzi predkozku,kusok svalu,ci koze,teraz neviem,no a to trebalo mierne povolit malym rezom,ci preseknutim.bolo to umrtvene,priatel vravel ze nic necitil,neprijemne bolo len to,ze islo o intimne partie,no a potom ihned sme sli domov.mal si to potom umyvat v harmanceku par dni,no a teraz je to uplne v pohode a je rad,ze sa k doktorovi odvazil.nie je ani z daleka jediny.tak sa neboj a navstiv lekara.a mozno ty to ani nemas este take vazne,mozno ti odporuci nieco ine.kazdopadne,urcite chod,si chalan a raz budes vdacny a rad,ze ten problem nemas.ver mi.tak vela stastia.pa
kallipa:a co mu poradil?
Kallipa:a on bol u doktora alebo si to liecil honivou medodou?
Certik, ja ti verim
dunco, najprv vyskusaj a potom uvidis ci si strielam alebo nie. Taktiez moja metoda nie je zauzivana tak isto ako tvoj problem.
Cerntik:akojanko pisal, ze si so mna strielas, ale nie si jediny, ktory to sem napisal.Zacinam az dnes takze potom dam vedet co a ako.
DUNCO dnes rano sa to opakovalo?Pomazal si ho poriadne so zubnou pastou alebo nejakou vazelinou + natahovanie sem a tam?? inak v jednom casopise som cital ze ak budes jest dostatok cesnaku a spenatu tak sa to urcite zlepsie, toto som neskusal ale tu pastu a natahovanie mam overene. Vsak nebol nadarmo pepek namornikom, nie?