Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde najst dobre, mile, nenamyslene, trocha hamblive dievca ?

Príspevok v téme: Kde najst dobre, mile, nenamyslene, trocha hamblive dievca ?
Mezzer

Ahoj.

Chcel by som si najst dievca odpovedajuce Nadpisu. Problem je ze take sa tazko hladaju aspon pre mna. Mam 22 mal som 4 vztahy 7 - 24 mesacne. Zo zaciatku je to super ale potom ked sa spozname vacsinou je to namyslena krava. Mozno je to tym ze vsetky moje vztahy sa sa zacali v podnikoch. Poslednej vadili moji kamarati.
Vraj nie su najatraktivnejsi a najinteligentnejsi ale podla mna je s nimi sranda.
Takze ked som s nou bol vonku mali sme byt s jej kamaratmi pretoze su "viac cool" a to povedala 26 rocna. A to pri tom sa s nimi vonku bavila v pohode aj kamosom sa zdala v pohode , no potom mi povie ze to sa len pretvarovala ze su divni. A zasa jej kamarati su vacsinou vyholene hlavy v ruzovych tesnych trickach co stale rozpravaju o tom kolko daju na leg press ako zdravo sa stravuju a ake steroidy pouzivaju a ako mali sex a co im robili ich cajki. Stretol som sa uz aj s takou ktora sa svojim kamoskam stale chvalila ze akeho super priatela ma ze mam bmw vela penazi a rodinny dom a ze vsetko platim ja, a ma postarane o buducnost :D to mi hovoril jej kamaratky. Vsak to je chore ! jaka buducnost mam len 22 cokolvek sa este moze stat.
Stale hovorila o peniazoch a znackovom obleceni, a ked sme niekoho stretli kto nebol super obleceny tak ho oznacila ako chudaka.
Dokonca som sa s takou uz aj zonamil bola velmi hanbliva ale bolo to sexi.
Po par rande som zistil ze sa reze ziletkou a to dost vyrazne na lavej ruke, hovorila ze to robi koli mne
Vraj si ma nezasluzi. Nevedel som co si o tom mysliet, tak som sa vyhovoril ze by nam to nefungovalo.

Preto by som chcel nie moc vystredne dievca ktorej nezalezi na tom ci maju ludia znackove oblecenie peniaze a ci su cool. Rad si precitam dobru knihu cez leto korculujem bicyklujem plavam cvicim lenze pri tychto aktivitach tazko narazim na dievca podla mojich predstav.

Tak kde ?

sara

Mezzer,
si ma tym nadpisom ale jak vystihol!
...este by som dodala tiche (v cudzej spolocnosti)
A uz si medzičasom taku nasiel???
Este aj vek mam skoro rovnaky :D

martina0222

hlavne, že TY chceš dobré, milé a nenamyslené dievča :D ...To by si asi najskôr musel byť dobrý, milý a nenamyslený chlap

martina0222

A ešte jedna vec. Zistíš, že tvoje dievča trpí sebapoškodzovaním a vôbec to s tebou emocionálne nehne? Ani štipka pochopenia? A ešte ju znechutene odkopneš a otrasieš sa že, fúha, aká bláznivá ženská!?
OK, nehovorím, že s ňou musíš nutne zostať v partnerskom vzťahu, ale aspoň sa jej snažím pomôcť... navyše, keď vidím, že k jej nešťastiu (aj podľa jej slov) vážne prispievam...

martina0222

Teda poviem ti, že nie je nič otravnejšie ako počúvať sťažnosti na exfrajerky. Nie je sa za čo chváliť, že si chodil s vypočítavými a povrchnými babami a ľutovať ťa za to žiadna normálna žena nebude. Tvoja vlastná blbosť. Vidíš, že niekto je taký, tak proste s ňou neideš, alebo hneď ako zistíš charakter dievčiny, slušne ju odmietneš... ale hovoriť o žene /AKEJKOLVEK/, že to bola krava a podobne je totálne bezcharakterné a odpudzujúce z úst chlapa!! To sa až tak dotkli tvojho ega? Ja zas nemám rada ľudí, ktorí menia svoje postoje ako ponožky a dokážu ubližovať osobe, ktorú ešte nedávno mali radi a ohovárať pred ostatnými vaše intímne veci a problémy vo VAŠOM vzťahu, ktorý sa predsa už skončil. Je mi zle z dnešných slovenských chlapov.

SiriusBlack

Ja mam ten isty problem. Aj ked viem, mam len 16 rokov ale uz by som chcel mat babu. Potrebujem mat niekoho blizkeho pri sebe lebo niekedy sa citim osamly :( ... Ja som nemal este ziadnu babu tak bud rad ze ty si mal aspon tie 4. Ale moj problem je ze ja sa hanbim nejakej stretavky s babou... ani neviem o com by sme sa bavili ani nic ... a myslim si ze babu ktoru hladas najdes pri tvojich konickoch co robis a to je bicyklovanie, korculovanie no proste veci ktore mas rad :). Len nechod sa bicyklovat do lesa kde stretnes len zvery :) skus ist niekam kde je vela ludi :) mozno ze nejaka do teba narazi s bicyklom a vy sa date dokopy :)alebo ja neviem este co :) prihlas sa do hudobnej :) tam najdes urcite slusne dievca :) pojdes na koncert, nejaka sa zamiluje do tvojho hrania a potom jej budes hravat ak vam to vyjde :) alebo v kniznici su urcite slusne dievcata :) budete hladat napriklad tu istu knihu, a ked tam bude len jedna tak jej ju nechaj a ona bude rada :) urcite ti da telefonne cislo alebo meno na facebooku a potom zacnete chodit do kniznice spolu :) No :/ hovori sa to jednoducho len keby to bolo aj v praxi take jednoduche :/ . Ale ty to dokazes ked si mal uz 4 vstahy :) ja sa len bojim fyzyckeho kontaktu :) to je celee :) prajem vela stastia :)

Anjela

Mezzer, myslím, že sa troška chváliš svojím majetkom. Prečo by si inak písal o svojom aute, dome, peniazoch a pod. Ak by ti na tom nezáležalo, vôbec to nespomenieš, lebo tvoja téma to nevyžaduje. A ak si hrdý na to, čo vlastníš, sotva nájdeš takú, o akej píšeš. V našom dome býva jedno veľmi fajn dievča, myslím že má nejakých dvadsať rokov alebo tak nejako. Všetci ju tu máme radi, chodí na VŠ a býva s rodičmi, ale ako ju poznám, na chalana v BMW by sa ani nepozrela. Takú by som ti dopriala, ale mám obavy, že na ňu nemáš.

unavena123

tvoje byvale sa teda vyfarbili ako uplne kravy, to mas pravdu.

ak chces normalnu -najdes ju pri soprte atd., na diskoteky sa chod zabavit len ak mas chut si vypit apotancovat, ale necakaj ze prave tam stretnes normalnu -hoci, aj tam chodia normalne baby sa len tak zabavit a neotrcat zadky ako zlatokopky ...takze podla mna to chce len trpezlivot, ja mam problem najst normalneho chlapa, a hoci som takych nasla , su len moju kamarati kedze vzajomne nepreskocili iskry - ano aj kamosi su super, ale brala by som aj lasku, no bohuzial my mladi ludia sa este musime nacakat ...ale nikdy nevies:) drzim ti palce a netrap sa, si mlady, uzivaj si napr. to, ze ked nemas babu tak mas viac casu na ten sport alebo dalsie hobby, proste v kazdej situacii sa snaz vazit si to, co mas, mas isto kamosov, ktori ta podrzia ked si smutny, rodinu ...neboj sa ak budes spravny ty, isto raz najsed spravnu babu :)