Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde najst dobre, mile, nenamyslene, trocha hamblive dievca ?

Príspevok v téme: Kde najst dobre, mile, nenamyslene, trocha hamblive dievca ?
Mezzer

Ahoj.

Chcel by som si najst dievca odpovedajuce Nadpisu. Problem je ze take sa tazko hladaju aspon pre mna. Mam 22 mal som 4 vztahy 7 - 24 mesacne. Zo zaciatku je to super ale potom ked sa spozname vacsinou je to namyslena krava. Mozno je to tym ze vsetky moje vztahy sa sa zacali v podnikoch. Poslednej vadili moji kamarati.
Vraj nie su najatraktivnejsi a najinteligentnejsi ale podla mna je s nimi sranda.
Takze ked som s nou bol vonku mali sme byt s jej kamaratmi pretoze su "viac cool" a to povedala 26 rocna. A to pri tom sa s nimi vonku bavila v pohode aj kamosom sa zdala v pohode , no potom mi povie ze to sa len pretvarovala ze su divni. A zasa jej kamarati su vacsinou vyholene hlavy v ruzovych tesnych trickach co stale rozpravaju o tom kolko daju na leg press ako zdravo sa stravuju a ake steroidy pouzivaju a ako mali sex a co im robili ich cajki. Stretol som sa uz aj s takou ktora sa svojim kamoskam stale chvalila ze akeho super priatela ma ze mam bmw vela penazi a rodinny dom a ze vsetko platim ja, a ma postarane o buducnost :D to mi hovoril jej kamaratky. Vsak to je chore ! jaka buducnost mam len 22 cokolvek sa este moze stat.
Stale hovorila o peniazoch a znackovom obleceni, a ked sme niekoho stretli kto nebol super obleceny tak ho oznacila ako chudaka.
Dokonca som sa s takou uz aj zonamil bola velmi hanbliva ale bolo to sexi.
Po par rande som zistil ze sa reze ziletkou a to dost vyrazne na lavej ruke, hovorila ze to robi koli mne
Vraj si ma nezasluzi. Nevedel som co si o tom mysliet, tak som sa vyhovoril ze by nam to nefungovalo.

Preto by som chcel nie moc vystredne dievca ktorej nezalezi na tom ci maju ludia znackove oblecenie peniaze a ci su cool. Rad si precitam dobru knihu cez leto korculujem bicyklujem plavam cvicim lenze pri tychto aktivitach tazko narazim na dievca podla mojich predstav.

Tak kde ?

kasandra

Vemeno, Vemeno, inak dobrý nick :D Teba musela poriadne nasrať nejaká slovenka, čo? Alebo ich bolo viac, že na nás tak kydáš? :)

Vemeno

mimulus,

to je tvoj nazor. Zenska krasa vychadza z duse. Nenalicene slovenske devy maju tupe, zavistou pokryvene kscihty. Vedia to len dobre maskovat make-upom. Zajdi si niekedy do Polska, alebo Ciech a uvidis rozdiel

pomaranc99

Vemeno stale si nepovedal kde inde treba hladat nez na Slovensku kde su podla teba zmalovane opice. Alebo si to napisal len preto aby si nieco napisal?

beskyd

mimulus, tiez som si to myslel donedavna ale bol som tento rok dvakrat v polsku a zistil som ze polky su vo vseobecnosti krajsie, viac spontanne, zenskejsie, take nejake makksie, vludnejsie.. a to som este nebol na ukrajine, v bielorusku, litve...:)
.
vemeno, ver tomu ze aj na slovensku sa daju najst nezmalovane, ale urcite nie pochopitelne niekde v bratislavskom bare vsakano..
.
pomaranc, sak samozrejme, inych ludi ma okolo seba niekde v pohranicnej oravskej obci a inych povedzme v petrzalke alebo v KE, z toho potom vyplyvaju aj tie rozdiely v kvalite dotycnej.