Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde najst dobre, mile, nenamyslene, trocha hamblive dievca ?

Príspevok v téme: Kde najst dobre, mile, nenamyslene, trocha hamblive dievca ?
Mezzer

Ahoj.

Chcel by som si najst dievca odpovedajuce Nadpisu. Problem je ze take sa tazko hladaju aspon pre mna. Mam 22 mal som 4 vztahy 7 - 24 mesacne. Zo zaciatku je to super ale potom ked sa spozname vacsinou je to namyslena krava. Mozno je to tym ze vsetky moje vztahy sa sa zacali v podnikoch. Poslednej vadili moji kamarati.
Vraj nie su najatraktivnejsi a najinteligentnejsi ale podla mna je s nimi sranda.
Takze ked som s nou bol vonku mali sme byt s jej kamaratmi pretoze su "viac cool" a to povedala 26 rocna. A to pri tom sa s nimi vonku bavila v pohode aj kamosom sa zdala v pohode , no potom mi povie ze to sa len pretvarovala ze su divni. A zasa jej kamarati su vacsinou vyholene hlavy v ruzovych tesnych trickach co stale rozpravaju o tom kolko daju na leg press ako zdravo sa stravuju a ake steroidy pouzivaju a ako mali sex a co im robili ich cajki. Stretol som sa uz aj s takou ktora sa svojim kamoskam stale chvalila ze akeho super priatela ma ze mam bmw vela penazi a rodinny dom a ze vsetko platim ja, a ma postarane o buducnost :D to mi hovoril jej kamaratky. Vsak to je chore ! jaka buducnost mam len 22 cokolvek sa este moze stat.
Stale hovorila o peniazoch a znackovom obleceni, a ked sme niekoho stretli kto nebol super obleceny tak ho oznacila ako chudaka.
Dokonca som sa s takou uz aj zonamil bola velmi hanbliva ale bolo to sexi.
Po par rande som zistil ze sa reze ziletkou a to dost vyrazne na lavej ruke, hovorila ze to robi koli mne
Vraj si ma nezasluzi. Nevedel som co si o tom mysliet, tak som sa vyhovoril ze by nam to nefungovalo.

Preto by som chcel nie moc vystredne dievca ktorej nezalezi na tom ci maju ludia znackove oblecenie peniaze a ci su cool. Rad si precitam dobru knihu cez leto korculujem bicyklujem plavam cvicim lenze pri tychto aktivitach tazko narazim na dievca podla mojich predstav.

Tak kde ?

beskyd

sak lebo to bolo davno, vtedy clovek este neriesil buducnost, usadzanie sa a kazdy sa neskor rozprchol v zivote inym smerom. a toho casu uz nemam prilezitost sa s takymi stretavat kedze zijem v BA a zatial som nenasiel odvahu chodit v tych regionoch od domu k domu, co vsak nevylucuje ze je to v zasade jedina moznost ako v dnesnej dobe najst kvalitnu zenu.

beskyd

nemam ziadnu babu ale poznal som baby z roznych regionov od BA az po spomenute hornooravske obce a uvedene pisem na zaklade mnohopocetnych osobnych skusesnoti:)

pomaranc99

beskyd to je zaujimave, ja zijem v meste a poznam tu plno zaujimavych bab...nemysli si, ze normalne baby su len na hornych kysuciach alebo orave a pod. a ked to tu tak navrhujes, mas ty sam babu z takeho regionu?

beskyd

taku najdes, len musis hladat v spravnom prostredi, cize urcite nie v mestach, v tych sa to v zasade hemzi akurat preafektovanymi a plytkymi k*rvami ktore sa jedna druhej podobaju ako vajce vajcu, vyozorom, prejavom, hodnotovym systemom atd. jedina sanca ako si dnes najst poriadnu zenu je vydat sa na vylet napriklad do regionu polonin alebo na horne kysuce alebo oravu alebo na nejake kopanice a chodit od domu k domu a pytat sa domacich ci nemaju nejaku vekom primeranu dceru k tebe ktora v danom prostredi vyrastla a vyvinula sa. potom sa tam budes nejaky cas vracat, stretavat sa, pomozes obcas okolo odmu a tak, az nakoniec ta zoberu za svojho a bud si ju odvedies alebo sa tam prizenis:) inak budes odkazany na tretotriedne zenske, dobou skazene, moralne prehnite, casto aj chorlave ci uz dusevne alebo fyzicky a konformne vsadepritomnemu marazmu:)

Vemeno

Taku tazko najdes. Vacsina zien ma pocit, ze muzi by im mali platit za to, ze s nimi chodia, kupovat im drahe veci. Z nejakeho dovodu si myslia, ze automaticky maju narok na to, co si muz pracou zarobil a dokonca, ze by mal robit len to, co si oni zelaju. Dokonca aj zakony su robene tak, ze zena muza pri rozvode moze okradnut, co vacsina zien aj robi.

Slecna A.

"Kde najst toho praveho/tu pravu???"
Tak tato otazka ma vytacala od puberty vzdy, ked som ju pocula. Proc si probuh nemozu dat ludia "pohov" a prestat hladat? Prosto sa odosobnit od vsetkych tych fraz typu "nedari sa mi v laske", "nikto ma nechce", "neviem byt sam", "kde najdem tu pravu"...Skus byt viac v pohode najprv sam so sebou a potom aj take veci ako dobry vztah pridu same. Nechcem dako globalne hovorit, lebo to co napisem neplati na vsetkych, ale zvycajne nas partner odzrkadluje nas samotnych, to aky sme my.
Rada - Skus ist do vztahu, az to dievca budes poznat. To znamena, ze si dajte par mesiacov stretka ako kamosi. Vyvlac ju po vsetkych horach a vtedy zistis, ci je to namyslena a leniva krava, alebo pohodacka, co ma lepsiu kondicku ako ty...Toto iste so mnou robil moj terajsi priatel, skoro uz manzel :) Chodil so mnou na tury, kde sme milion raz zmokli a zablatili sa ako prasce, ale ja som ani raz nepindala, ako to baby zvyknu :) Chodili sme do divadla, s jeho, mojimi kamosmi von...Okrem spolocnej domacnosti, aj takto dobre spoznas cloveka :) Nesla by som do vztahu s nikym, s kym mi je sice fajn, ale sedeli sme akurat tak na lavicke v parku....