Čaute všetci neviete mi nahodou niekto poradit kde je ten klitoris?? či to je vo vnutry alebo niekde hore !!PROSIM O RADU!!
KLITORIS!
povedz jej, nech ti ukaze, co a kde sa jej paci.
a nezabudni na ochranu
DIK MÁm 16 čo už vštci sa nenarodili vzdelany hmmmmmmm.......
Kubko, najprv do Nitri, za Nitrou je Cabaj-čápor, a tam prudko do ľava, tam to je:)))
kuboo, klitoris neni vnutri, je vonku.
najdi si nejake obrazky, trochu si toho nastuduj. a neboj sa, dojdes na to, neni to az take tazke, podstatne je snaha sa nieco nove naucit.
Kubko dnes sa tu toho moc nedozvieš...všetko sa to tu zabava a maš si zaobstarať literaturu...kubo kolko to maš rokov keď to nevieš??? Veď otom sa bavia deti na zakladnej škole...
frotman trefne vysvetlenie.
kubko kolko mas rockov??? najpr si nastuduj anatomiu zenskeho tela, nastuduj si co to o ochrane a sexe a potom strc svoj jazyk do jej posvi.
frontman:fakt dik a na 100% ju to vzruší? lebo ja uz som to celé prehladal a nič :(
Keby som to nemyslel vážne asi sem nepíšem.......a jakože raz mi niekto povedal ze ej to v pošve ale tam moju babu nic nevzrušovalo tak kde to potom je???
kuboo, ked mas svoj jazyk v jej vagine, klitoris mas hned pod nosom.
no daj frontman vysvetli to tuto chlapcovi kde sa to nachadza a co sa s tym robi-resp.aka fajna vec to je :-)