Čaute všetci neviete mi nahodou niekto poradit kde je ten klitoris?? či to je vo vnutry alebo niekde hore !!PROSIM O RADU!!
KLITORIS!
Dajte tomu mgr zvieraciu kazajku, prosím.
Viete čo je ale smutné, keď ten klitoris nevie nájsť 30 ročný chlap a nie 16 roč a tomu staršiemu to nevadí. Ale fajn téma - schuti som sa zasmiala na tých odpovediach.
Gomez...nevyfajčíš mi klitoris? Mam ho 5cm..
:)))vidíš Kubko, ďaľší poznatok. Tam sa dosť šmýka a môže sa stať, že to napáliš do niejakej diery a už odtiaľ nevyjdeš. :)) ale keď pôjdeš stále tým údolím nahor ako na spomenutý chopok a nespadneš do diery, tak na konci kaňona ťa čaká monument tvaru babkiných šúľancov niekedy s schovaný, niekedy nie:))
Či?
Joj, kde, Ronka, nohu by si pritom polámal, radšej nech neskúša. A títo začiatočníci, lepšie v lete.
No aj take šmyknutie nie je na zahodenie??? No nech si Kubko šmykne ...no nie??? Kubo čo ty na to!!!
Ronka, o nič si neprišla, stále je to tam, kde bolo.
Ako sa má popýtať? Tak nech sa skúsi mňa popýtať, dovtedy na niečo prídem.
Jak sa ide na Klitoris? Jak na Chopok, ale teraz sneží, mladému neodporúčam, by sa zrejme pošmykol
Nebola som tu...prišla som o niečo??? Tak ako naš Kubko už to našiel a poučili ste ho kde to ma hladať ....