KLITORIS!

katty19

kubooo, však ty prvý píšeš haluze, tak ty si náš, ako tí, čo v 37-ke išli na hip-hop koncert, ale tam nezašli, lebo šofér na nich zavolal policajtov

brunuska

Katus pusti sa do toho!!!! a taky nudny den sa dnesok javil a hla co sa z neho vyklulo :-)))
tak kubko bez hladat klitoris :-)))

gomez

kubko kubko! Je pochopiteľné že sa ti zdá že to nieje normálne čo tu píšeme keď si si len do včera myslel že ti narástol na čuranie. Aj my sme tým prešli. Skús sa v našich príspevkoch zamerať viac na obsah ako na formu. Veľa ti to dá. Vermi, zatiaľ ti nikto neklamal. Humor je len spôsob prezentácie. A bruňuška ako skúsená dievčinka ti vie poradiť asi najlepšie, tak si ju neodožeň.

brunuska

kubko ja na rozdiel od teba sa nemam za co hanbit- a vedia to tu vsetci este aj teta upratovacka kolko mam ja rokov- budem mat 27.

brunuska

no neviem ci som taka mudra ale urcite si poznam svoju...a viem kde mam klitoris a urcite by som nesla s chlapcekom co nevie ani kde sa to nachadza.zdar a vela stastia v hladani a objavovani klitorisu. a este jednu dobru radu ti dam- o sexe si najprv daco precitaj a potom to skusaj na babe.