ahojteee :)
prosim vas, viete mi niekto poradit? mam jazvy po akne na oboch licach tvare, maju uz take 3-4 roky a pochybujem, ze sa mi este zahoja... ako neni to nic strasne, len ja som z nich hotova... ked si na tvar nanesiem make-up je to vidno este viac, take priehlbinky.. :(((
zevraj je na to dobry laser, niektory hovoria o chemickom peelingu.. mate niekto s odstranovanim jaziev po akne skusenosti?
zaujima ma vas nazor, dakujem za odpoved :)
ja som mala kedysi straasne akne- velke zapalene vredy na licach a odvtedy mi ostali tie priehlbiny :(((
Jazvy po akne - ako to riesit?
osobne mam tiez priehlbene jazvy na tvari po akne. pred 7 rokmi som bola na zbruseni koze na tvari v centre Paracelsus v BA a vobec ziadna zmena. inak zakrok ok, slubovali mi od toho vela ale absolutne bez zmeny. vtedy to stalo 5000 skk takze vyhodene peniaze. ked som sa bola minuly rok pytat ze co sa s tym da robit, povedali NIC :) tak ma to pobavilo lebo najskor slubuju a potom ked neni vysledok, tak povedia ze sa nic neda robit a peniaze vam uz nikto nevrati :) takze podla mojich skusenosti, jedine sa s tym naucit zit.....
A neskúšali ste niekto diamantovú mikrodermabráziu? Vraj by to malo zjemniť pleť, zmenšiť póry ... Na jazvičky to asi efekt mať nebude, ale chcela by som to skúsiť, len neviem, či to má nejaký účinok. Skúsili ste niekto?
Využívame chem.peeling,ale hlboký,TCA u lekára.Niekde som to tu už písala,u nás celá rodina máme mastné a aknozne plete,je to dedičné,tak už každý niečo vyskušal a zostali sme pri TCA.Je to taký stred medzi laserom a kozmetickými peelingami,treba predlžený weekend byť doma,ale to je všetko.A nebolí to.
wara, neviem, či je to stále aktuálne, ale tiež ti radím dermaroller.. skús si o ňom vygoogliť nejaké informácie, dá sa v pohode objednať z netu, za 2 dni ho máš doma. mne dosť pomohol na jazvičky, síce ho nepoužívam dlho, ale výsledky vidím od 1. použitia. fakt odporúčam, ani to veľa nestojí, funguje a je to celkom bezpečná metóda :-)
roloboda
ked som bola u svojej koznej, tak som sa pytala, ze ako odstranit jazvicky, tak volala, do toho centra Dermapoint, primar tvrdil, ze na jazvy po akne je najlepsi frakcny laser, funguje to tak dost drasticky, laser spali bodovo epidermis, no a z tychto oblasti by sa jazvy mali preepitelizovat, stacito podstupit len raz, opakovat sa to moze aj druhy krat, najskor vsak o pol roka, viac som nezistovala, lebo ja to mozem podstupit najskor az buduci rok v juli
Ahoj, mala som podobny problem. Mne velmi pomohol dermaroller, jazvy po akne mi zmizli minimalne na 75 percent a niektore uz ani neni vidiet. Kazdopadne nemali 4 roky ale urcite verim ze ti to velmi pomoze. Len to nemozes prehanat. stoji to okolo 30e
roloboda
Ja mam taky problem ako ty, asi 5 rokov, tak som sa odhodlala ist na frakcny laser (tolko ospevovany na strankach), a v jednom prazskom centre som stretla znameho - plastickeho lekara, ktory mi povedal ze tieto lasery a chem.peelingy su marketingovy tah, ze bohuzial s priehlbinkami to nespravi skoro nic. Tiez ma to pekne stve, ale ked si precitas hociake diskusie ludi, co maju skusenosti s tymto, nenajdes vela pozitivnych.. prave naopak.. ze cakali od toho ovela viac. Pokozka po tychto procedurach v konecnom dosledku moze vyzerat lepsie, ale jazvicky ostanu. Asi na par osetreni chemickeho peelingu predsa len pojdem, plet ma byt jemnejsia, vyhladenejsia, mladsia.
mrs. wise a ty si nieco taketo uz absolvovala?? ked hovoris, ze nefunguju... lebo na ich stranke som nasla, ze na priehlbinkove jazvy je dobry chem. peeling a nejaky laser.. ale neviem co z toho si vybrat, asi by mi mal niekto poradit, ale ide aj o financie, tak fakt neviem...
alibudaj - ja mam tie jazvy uz dost stare 3-4 roky, tak asi sa mi uz hojit nebudu, myslim, ze taketo uz ostanu.. predtym som pouzivala la roche, ale teraz mam taky kremik od Mary Kay a ten sa mi zda dobry, ale myslim, ze jazvy sa mi uz nezahoja....
jaj keby aspon neboli na takych miestach :(((
ahojte, dakujem za vase prispevky :)
wara, ja chcem ist tu v BA do ULK, a tiez je to tam okolo 200e. len neviem, ci na to netreba ist viackrat, lebo ak ano, tak na to nemam peniaze.. a na ich stranke som citala, ze jeho ucinok je dlhodoby, ale nechapem co to znamena... ze to vydrzi par rokov a potom sa mi zase objavia jazvy ci ako????
na jazvy po akne je dobry fraxel laser, len na slovensku nie je vela zariadeni, kde ho maju, ja chcem nan ist buduci rok tiez, len dost stoji, v dermapoint v ziline, kde som sa informovala osetrenie tvare stoji okolo 200 eur