ahojteee :)
prosim vas, viete mi niekto poradit? mam jazvy po akne na oboch licach tvare, maju uz take 3-4 roky a pochybujem, ze sa mi este zahoja... ako neni to nic strasne, len ja som z nich hotova... ked si na tvar nanesiem make-up je to vidno este viac, take priehlbinky.. :(((
zevraj je na to dobry laser, niektory hovoria o chemickom peelingu.. mate niekto s odstranovanim jaziev po akne skusenosti?
zaujima ma vas nazor, dakujem za odpoved :)
ja som mala kedysi straasne akne- velke zapalene vredy na licach a odvtedy mi ostali tie priehlbiny :(((
Jazvy po akne - ako to riesit?
monca2 mohla by si prosim Ta napisat cely presny nazov toho Dermarolleru??? Hladam na nete a je ich dost tak by ma zaujimalo ktory je ten co tak pomaha na tie jazviky...dakujem :-)
ahojte, tiež mám zopár maličkých jaziev, skúšala som BIO OIL, predáva sa v UK, je to super vec, ale práve na jazvy, ktoré sú červstvé ! tieto naše staršie už žiaden "krémik" nezahojí.. bola som aj na mikrodermabrázii - ale tam treba podstúpiť minimálne 5 ošetrení, je to príjemné a pleť je určite hladšia, ale žiaden zázrak.. teraz som natrafila na značku EVAN HEALY, predáva sa iba v Amerike :/ videla som reálne výsledky ich séra proti jazvám a vyhladí úplne ! ale zase neviem, či aj staršie jazvičky.. stojí 25 dolárov.. neviem, či do toho ísť...
Chcem sa spytat,tych ktori pouzivali dermaroller,ci pouzivali antabakterialne cistiace prostriedky aj nejaky krem pred tym.A aku velkost si mam vybrat,ponukaju od 0,2 do 1,0mmDakujem
ešte by som dodal, že jazvy po akné sa rozdeľuju na viacere druhy (sú asi tri druhy) a nie každa jazva sa da liečiť ako iná, ale zvyčajne tie plytšie, ktoré možu byť aj širšie sa zbrusujú(iba u lekara) alebo peelinguju(na ovocne peelingy zabudnite, tie nepomožu, nepreniknu dost hlboko) z peelingov iba TCA, tento sa dá robiť aj doma, na ebayi sa dá kupiť bezproblemov a reči, že to patrí do rúk lekára sú smiešne, lekár Vám to tiež len potre a potom zmyje vodou(TCA sa iba oplachuje studenou vodou), najtažšie na liečbu sú tzv. ice pick scar(anglicky názov), to sú tie hlboké a možu byt aj menšie, často si ich ludia mylia s rozširenymi porami, na tieto sa pouziva ako som písal tca cross metoda
na jazvy je najlepši buď dermaroller, ale na také male aj vačšie hlboke dermaroller nepomože, nato sa využiva hlavne v zamori a v zapadnej europer procedura za pomoci 100% tca kyseliny TCA cross, stači si to hodit do googla tam je to popisane, tca cross sa sice na slovensku nerobi, ale na internete sa dá zohnať, celá sada vide na okolo 50 euro aj s poštovným, treba si dat do googla tca cross kit.. kedže sa nikde na slovensku ani v česku nerobí, musí sa táto technika robiť doma, komu sa však trasú ruky tak si môže viac uškodiť, ale na jazvy to 100% pomože, ani laser nieje taký efektívny, ale treba si naozaj dat pozor na acne.org su diskusie ohladom tejto techniky aj fotky pred a po
Prosím vás, dajte mi účinnú radu, ako sa zbaviť JAZIEV po akné. Prosím.
trebalo by skúsiť dermatix si gel... ja osobne som ho neskúšala, ale je vraj veľmi dobrý, no asi drahý....
skus chemicky piling. ale na neho uz je neskore rocne obdobie. mal by sa zacat robit az v septembri-oktobri do februara. porad sa v kozmetickych salonoch
Ahojte, ja som bola pred rokom v ULK na frakcnom laseri, zaplatila som za zakrok 350eur za vyhladenie lic a vysledok skoro ziadny. Ok pokozka bola trocha jemnejsia, ale za tie peniaze to naozaj nestalo. Som ochotna podstupit cokolvek, aj za akukolvek cenu, len nech to ma ucinok.. Ak viete o niecom som zvedava na vase prispevky
pardon napisala som zle centrum :) bola som v CENTRE PROSANUS na Daxnerovom nam. v BA