Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jazvy po akne - ako to riesit?

Príspevok v téme: Jazvy po akne - ako to riesit?
roloboda

ahojteee :)
prosim vas, viete mi niekto poradit? mam jazvy po akne na oboch licach tvare, maju uz take 3-4 roky a pochybujem, ze sa mi este zahoja... ako neni to nic strasne, len ja som z nich hotova... ked si na tvar nanesiem make-up je to vidno este viac, take priehlbinky.. :(((
zevraj je na to dobry laser, niektory hovoria o chemickom peelingu.. mate niekto s odstranovanim jaziev po akne skusenosti?
zaujima ma vas nazor, dakujem za odpoved :)
ja som mala kedysi straasne akne- velke zapalene vredy na licach a odvtedy mi ostali tie priehlbiny :(((

alibudaj

Ahoj,dostala som sa sem nahodou,lebo niečo hladam,a zaujala ma tvoja otázka.Som kozmetička a čo radím babám,ktoré ku mne chodia je dost dobrá metoda krémom na doma.Je to s kozmetiky Jansen,na obnovenie kolaénu,ktorý je potrhaný,tým pádom su to jazvy.Nieje ani drahý,stojí asi 20 eu,ale tie učinky na jazvy ktoré su ešte take čerstve su fakt pekné,na to že je to ovela jednoduhšia metoda.Dúfam že ti tá rada pomože.Holky ktoré ho používaju a chodia ku mne pravidelne su fakt spokojne,ale samozrejme to neodstrani uplne.

mrs.wise

zial, na tento typ jaziev /atroficke priehlbinky/ neexistuje zatial ziadny źazrak ktory by ich vahladil. Okrem brusenia tvare, co je vsak bolestive riesenie a s rizikom vzniku pigmentovych flakov. Never laserom typu frakcny, chemicke peelingy a pod. - tieto metody mozno pokozku zjemnia, vyhladia par vrasok atd, ale priehlbinky ostanu ake su. (mozno keby si absolvovala vela tychto osetreni nejaky efekt nastane, ak mas veeela penazi, skus a daj vediet:)

jankaaaaaaaaa

ved kozmeticku nemusis mat, staci ju navstivit. v kazdom meste je vela takych salonov
nepodstupila som ziadny taky zakrokk ale myslim, ze ziadny problem nebude

roloboda

dakujem Janka :))
ja ale nemam teraz ziadnu kozmeticku a tie jazvy ma naozaj strasne trapia..
a ani neviem ci mi spravia nieco s jazvami, ked sa mi na tych lickach tvoria aj take mensie vyrazky- nic strasne, a aj cierne bodky.. nemyslis , ze v tom bude prekazka? a ty si bola na takomto nejakom zakroku?

jankaaaaaaaaa

porad sa s kozmetickou, alebo s koznou lekarkou. obe metody su ucinne, ale treba vybrat spravnu metodu pre konkretny typ jaziev