BAby,stalo sa vam,ze ste dostali menstruaciu este pred riadnou prestavkou v uzivani?Este mam 7 tabletiek dobrat a menzes v plnom prude dorazil:-///
Menstruacia pocas uzivania HAK
minule bolo v tv, ze vypadavanie vlasov casto suvisi s problemami so zrakom - hyperopia a myopia. ak teda oko nieje spravne korigovane dioptriou, dochadza k neprimeranemu namahaniu oka a to nejako vplyva na vypadavanie vlasov.. ze uz bezne aj kozny lekari posielaju pacientov na vysetrenie oci
angela, len vselijakym tym podvodnikom nijako nezabranis, aby tych zufalcov nezneuzivali...
no niekedy su to neni hluposti, len proste zufalstvo choreho cloveka
heh, za hlupost sa plati..
pravda.. a este ked tu vidim tie "reklamy" na zazracne diagnosticke a liecebne pristroje "z jednej kvapky krvi" tak mi z toho vlasy dupkom stavaju. ze niekto na take nieco vobec naleti a este zato zaplati nehorazne peniaze
ale ten divy jam pokojne vyskusaj.
Ja vobec nie som proti doplnkom, mne sa nepaci jeho fanatizmus. Dealeri su ina zalezitost, ale plati jedno-ked je clovek hlupy, ze na to naleti, dobre mu tak, aspon sa pouci.
tpch : je mi jasne ze to nieje zazrak, ale apson teraz po vysadeni hak som chcela napomoct telu ked dochadza k tomu "chaosu" s hormonami
mne rng az tak nevadi, aj ked je pravda, ze to niekedy dost prehana so svojimi zazracnymi doplnkami. ale zase je to o dost lepsie ako ked tu pridu nejaki dileri ("napiste mi mail") so zazracnymi aloe vera gelmi alebo inymi blbostami - "napiste mi mail", ktore dokazu vyliecit uuuuplne vsetko na svete a ma to len jediny hacik, ze to stji majland
jednu tabletku som brala, podla navodu:) normalny zinok z lekarne, neviem kolkatku, zabudla som to v praci