mam 19ppriatel je o 10r,starsi..mame sa radi ale niekedy necitim jeho lasku tak ako casto mi hovori ze ma lubi . Asi nikdy nepochopi hlbku mojich citov k nemu .. avsak on je uz od prirody chladnejsi, je neurotik a ja som skor citliva (romanticka) pripravil ma o panenstvo .mam ho rada ale prisla som na to ze jeho chladnost na mna vplyva , kontorlujem sa aby ,nerozdavam mu uz tolko dotyko kolko by si zasluzil. On skor prituli nez objime a sex je jedna z veci ked mu tie dotyky mozem venovat. v poslednom case -je skor nas vztah zalozený na fyzicne , obaja to vieme chceme to zmenit len stale je to bludny kruh, on pracuje a ja mam skolu . Premyslam co ked nie som pre neho dobra ved 10rocny rozdiel je dost, co ked chce mat po svojom boku zenu a ja som len žabka ,
co si o tom myslite ?
nie vzdy mozeme splnit to co slubime
kika1111, ty uprednostnujes slovicka pred skutkami? To si potom pre vztah uplne nezrela.
jedine stratova sa citim ze moje citové žriedlo lasky nie je dostatočne plne ,,, a tak vadnem a chradnem inak vsetko je vyborne a mozno len tento bod bude kamenom urazu ...a možno sa to zmeni, asi som velmi naivna ked si myslim ze to dokazem . Musim ratat s nim ze uz zije vo svojom stereotype a asi ho neplanuje menit , on chce dieta, rodinu kdezto ak by som sa z aneho vydala nechcela by som mat hned babatko . Niekedy si myslim ze by si ma vzal iba pre potomka aj ked viem ze ma ma velmi rad a ja som skor ta ktora mlci ked mi povie ze ma lubi.
presne tak co ked stretnem niekoho ineho kt.bude citlivejsí aj ked nwm ci najdem este muzakt, by ma tak motivovat k vyssim vykonom v skole atd . v tom co robim . mojje taky stale mihovorí ze ma lubi ale kedd pride na skutky tak skutek utek a prizna si ze by to mal napravit a podobne ale ja uz nechcem cakat, kder boim chybu asi som len velmi tolerantna ale ja nechcem muza vychovavat ja ho prijmem takeho aky je o tom je laska. ma rad distingovane zeny a ja som dajme tomu este taka hrava -budem to mat navzdy v povahe torchu blazniva ved mam 19 aj ked to sa mu paci ale predtym mal asi zeny inteligentne ,skusene ,kreativne .. len teraz sa v citoch kontrolujem nechcem sa na neho tak fixovat lebo odlucenie bude boliet ,je to moja velka laska zivota. nikdy nepochopí ako velmi ho lubim .a kolko mi vela dal ...mrzi ma ze nie je viac citovejsi ale asi ani jeho parterky pred tym neboli take a asi bol vychovavany v inotajnosti a v tom aby ludia nevideli jeho slabu stranku
ahoj. zaujal ma tvoj problem, lebo ja mam podobny. ja mam 24, moj priatel je odo mna starsi o 8 rokov. uz sme spolu 3 roky a za cely cas co sa tyka skutkov a toho co pre mna robi by som povedala ze je to milujuci muz, tak ako ty pises gentleman, vzdy so vsetkym pomoze, sprava sa ku mne vzdy pekne, az na tu chybu, ze mi vobec nikdy nepovie ze ma lubi,v podstate mi to len raz napisal do smsky, aj to bolo len niekedy v zaciatkoch vztahu, od vtedy, ked som mu ja prva povedala ze ho lubim, on nikdy neodpovie ze aj ja teba ani to nepovie sam od seba. ked sme sa o tom bavili, ze ci ma vobec lubi, tak povedal, ze nevie co mi ma na to povedat, ale vie, ze ma ma velmi rad. V sexe je strasne nezny, je to vzdy vasnive. Povedala by som ze je vsetko v nasom vztahu dokonale, len lubim ta od neho nikdzy nepocujem. a Ani ja mu to uz nehovorim. je to zvlastne, lebo v podstate ja to citim tak, ze ma urcite lubi, aspon na zaklade tych skutkov a toho ako sa ku mne chova. ale niekedy si myslim, ze co ked stretnem niekeho ineho a len preto ze bude tie city viac prejavovat, tak ci by som neuprednostnila toho druheho
si este prilis mlada aby si zbytocne obetovala svoj zivot pre niekoho. vo vztahu sa treba citit slobodne a stastne
bolo by ine keby si mala priatela, hrozne ste sa lubili vzajomne podporovali a on zrazu ochorie, to je ine
alebo ak by si si vedome vybrala choreho muza s tym ze ti to nevadi lebo vo vztahu s nim ti je dobre
opytaj sa sama seba, co ti dava ten vztah? a naopak, co ti berie?
a nerastie
naopak, zakrpatieva
ona sa mu len prisposobuje...
mne stacila veta, ze sa pri nom kontrolujes aby si nevyzerala ako citlivka...popieras seba samu, to aka naozaj si a to, co ta robi vynimocnou