mam 19ppriatel je o 10r,starsi..mame sa radi ale niekedy necitim jeho lasku tak ako casto mi hovori ze ma lubi . Asi nikdy nepochopi hlbku mojich citov k nemu .. avsak on je uz od prirody chladnejsi, je neurotik a ja som skor citliva (romanticka) pripravil ma o panenstvo .mam ho rada ale prisla som na to ze jeho chladnost na mna vplyva , kontorlujem sa aby ,nerozdavam mu uz tolko dotyko kolko by si zasluzil. On skor prituli nez objime a sex je jedna z veci ked mu tie dotyky mozem venovat. v poslednom case -je skor nas vztah zalozený na fyzicne , obaja to vieme chceme to zmenit len stale je to bludny kruh, on pracuje a ja mam skolu . Premyslam co ked nie som pre neho dobra ved 10rocny rozdiel je dost, co ked chce mat po svojom boku zenu a ja som len žabka ,
co si o tom myslite ?
nie je ok ze si nutena sa krotit v rozdavani svojej lasky, v kroteni svojich pocitov. ono ta to ovplyvni aj do dalsich vztahov. je to ako keby si zila v sude, kde sa nemozes hybat a potom ta vypustia a ty sa bojíš vystrieť ze sa udrieš.
ze vraj si ma vobec nezasluzi ,,,a ze som jeho najvacsie sttasie ,som jeho slniecko ked pride zkrehnutý od dravých kolegov, co ked si ma vydrziava na pobavenie ? myslim ze sa rozídeme ak odidem zo SŠ na VŠ asi to chce podvedome on aj ja..mysli si ze nie je pre mna dost dobry a ze mi nevie ci mi da tolko vela ako mu davam ja . jeho slova
neviem si predstavit ze by som zila s necitlivým muzom a musela by som si prosit o to aby ma pohladil objal, ale lubim ho ...avsak mam tusak ze pri nom sa stavam aj ja chladnejsia a davam pozor aby som sa pri nom nejavila ako citlivka
vies, muzi sa nemenia. ocakavas zmenu ale ta nemusi vobec prist, aj napriek slubom. muzi toho naslubuju....myslia to sice dobre, ked to slubuju ale "skutek utek" ked pride na lamanie chleba
a on je uz dost stary na to aby sa menil, menil svoje zvyky a povahu. keby mal 18 tak tam este nejaka mala sanca je.
tak pomoze aj ked referat mam urobit so skolou mi pomaha kadeco pozhana v tom nie je problem , ked som chora tak ,,, pyta sa ako mi , pise mi ze by chcel urobit nieco pre mna aby mi bolo kusok lepsie a ak nie toto tak aspon rozveselit, myslim ze ma strach ked som chora ,, tak vaznejsie ako minule ..vedel ako chcem prve milovanie ale stalo sa ze prstami zasiel hlboko a pretrhol mi . a vedel ze chcem mat pocit ze o nieco prichadzam vraj sa vtedy nemohol pozriet ani do zrkadla na seba a citil sa byt zhnuseny sam k sebe ..vtedy som ho potrebovala nevedela som sa s tym zmierit ze k tomu doslo a on ma nechal tak lebo si nevedel dat rady so sebou , myslel si ze ma zneuctil,,
spociatku mame vo vztahu ruzove okuliare, co je ok, nevidime tie fatalne chyby, ale ked sa obzrieme spatne, len krutime hlavou, preco sme ich nevideli, preco sme to tak podcenovali..
je uctivy a ma svoju mentalitu podla jeho kamosa ma divadelny prejav a neustupcivost - toto sa mi zda trochu zvlastne ale posudit sa to da len nazivo
musis asi toho prezit trochu dost viac aby si dokazala posudit co je ok a co uz skor nie, co sa da zmenit, co sa da tolerovat a co vedie do slepej ulicky. asi vsetky vztahy su take, dolezite je mat moznost odist ked to uz nie je ok
neznie to velmi presvedcivo co pises
aky je ked mas problemy, tazkosti, si chora, potrebujes pomoct - aky je?
je gentleman v pravom slova zmysle aj ked nie je romantik vie ako na zenu zaposobit vie co sa slusí a patri, je diplomat ( vraj ma depresie ale od kedy som s nim este nemal ten stav neviem co vystraja ked ich ma ) .. je uctivy a ma svoju mentalitu podla jeho kamosa ma divadelny prejav a neustupcivost. Na druhej strane v jeho ociach vidim radost ked pride ku mne ale rozculuje ma ze odvolava stretko pred 5minut pred stanovenym casom, ale taku ma robotu to chapem ale nedodrzi veci ktore mi on sam slubil to sa mi nepaci a vie on nich vraj ich zmeni uvidime,,, hovorim mu ze ako chce dorobit strechu domu ked nemame pevny zaklad ? ale on je taky... niektore veci si nepripusta a nepripusta si asi vaznost situacie,, najvaic s nim nadhodí ked mu dam pauzu , co sa stalo raz a iba na 2 dni potom mi pisal ci ma este cakat, a ja mu vecer volam ze uz nie lebo ( si myslim len ze som do neho zalubena a chybaju mi jeho dotyky a objatia)
u neho ide hlavne o to aky je a ci vlastne k tebe lasku citi
tak opis, ako sa k tebe sprava, aky k tebe je, v com ti pomaha, co pre teba robi a tak