Venusine gulicky

iva-polak

Ja by som ich tiež chcela skúsiť, ale nemám zatial vôbec žiadnu skúsenosť. Cítite s tým vôbec niečo?

Miruska1333

No zalezi ake venusine gulicky ti kupil. Ak klasicke tak s tym nic moc nenarobis. Ak ti kupil kegelove s tym mozes cvicit. treba kupit lubrikacny gel, zaviest gulicky a stahovat vnutorne svalstvo. Ak si chces uzit je lepsie kupit vibracne vajicka. Najlepsie venusine gulicky su take, ktore mozes oddelit a hlavne nepouzivat tie co su spojene sbavlnkou lebo je to nehygienicke. Dobre gulicky kupis aj tu: www.69shop.sk
Ak maju mat gulicky vyznam je dobre kupit nieco ako je na obrazku...

Katka 23

Priatel mi chce kupit venusine gulicky, uvazovala som na tymi s vybratorom, kedze vybrator sme uz pouzivali.Da sa s nimi zabavit aj inak ako pri zenskom chodeni, behani a tancovani???Myslim oblasti tykajuce milovania.

optimista

suhlasim s janekMY33 - vibrator by bol vhodnejsi darcek ... myslim si, ze by mal byt sucastou kazdeho fungujuceho vztahu - je to vyborne spestrenie a ked su dvaja odluceni, tak sa partnerke zide :)

optimista

pekny darcek ... v prvom rade ich poriadne umy!!! potom si ich jednoducho vloz tak hlboko ako ti to bude prijemne ... a potom najlepsie ist na zumbu :) ... pokial ich budes pravidelne nosit a cielene stlacat, tak Ti zosilnie svalstvo a ked ho potom partnerovi "postlacas" ... hmmm. ak su kovove, mozno ich bude pocut ... inak este som nepocul, ze by niektoru priviedli k orgazmu, ale kazdopadne moze Ta to pekne vzrusit a pripravit na partnera :)

poldecak

no ty musis byt nadrzany chuj ked tu furt zakladas taketo temy. co cakas ze ti tu kazdy rozpise podrobnosti a ty si ho pekne vyhonis???