som alkoholicka???

Príspevok v téme: som alkoholicka???
znechutenasp

ahojte,pisem po 4.pohary vina...nevadi...chcem len vediet vas nazor...ked som s priatelom tak nepijem alkohol...ale ked niekam na tyzden odide...tak uz rozmyslam ze co budem sama robit tak si kupim flasu vina....ziadny tvrdy alkohol...len vino pijem...skryvam si ho do skrine aby nevedel ze pijem potajomky...je to priznak alkoholika ??? dakujem

angela85

mozno si treba najst nejaku novu spriaznenu dusu a ist sa bavit s nou. urcite nesed doma, chod von aj ked sama, lebo ked ostanes zase sama doma, zas ti len pride na um len ten alkohol

fifa9

jajka, kamošky mám, ale tak každá je cez víkend s priateľom a väčšina z nich už má dieťa, tak sú doma.. a uznaj, že je to blbé sa niekomu pchať domov :( a mne je smutno samej..

jajka001_

fifa, este nie, ale pokracuj v tom blbom zvyku a alkoholickou sa stanes. najdi si ine rozptylenie. mas kamosky? ak nie, najvyssi cas ich zacat hladat.

fifa9

pred 3 mesiacmi sa so mnou rozišiel priateľ, mne je smutno samej doma cez víkendy, tak odvtedy skoro každý víkend popíjam víno sama doma, minule som sa až opila.. asi aj to je začínajúci alkoholizmus? bože ja som si to až teraz uvedomila.. a práve aj teraz popíjam..

elca

alkoholicka si ak myslis na alkohol dennne
vecer sadnes ku telke a nieco ti chyba
a ak ti chyba alkohol tak vtedy mas problem

kiko1717

no tak dievca spamätaj sa kym je cas,tajne popijanie a flasa v skrini su priznaky alkoholizmu ako usite na mieru!!!!!!

angela85

ked to skryvas a pijes sama tak asi je to nabeh na alkoholizmus, podla mna keby to bolo s kamaratkou, kvoli nejakej situacii, to je ine ale urcite by to nemala byt pravidelnost