Mám 88+ročnú mamu,ktorá má stareckú demenciu.Lieči sa,berie aj výživový doplnok z finclubu,ale začalo sa jej to zhoršovať.Vie niekto o nejakej alternatívnej liečbe alebo babské rady?
Demencia - Alzheimer
RNG mala by som prosbu, moju pacientku ktoru som mala dali do domova a mam noveho pacienta ma s plucami afektivnu bipolarnu poruchu,demenciu-ale to ste mi napisal takže to mu budem davat-,tromboliu a nema napisane a trasu sa mu ruky tak asi aj začinajuci parkunson, čo by bolo dobre davat resp to na demenciu pomože aj na íne? dakujem velmi pekne za radu
RNG dakujem velmi pekne iste kupim a vyskušam a potom napišem dakujem
Starsi ludia maju viac problemov, bolesti a ked im mozog prestane fungovat, ako boli zvyknuti, mnohi to riesia agresiou. Preto ich lekari utlmiju a davaju im rozne podla mojho nazvoslovia "oblbovaky"
Ak ale odstranis skodlive nanosy v mozgu, kalcifikaty a beta amyloidy a zlepsis cirkulaciu krvi, tak by sa mali vsetky tie priznaky alzheimera postupne stratit.
A zatial na to nasli ucinne vitaminy D-3 a K-2, tiez vytazok z morskej meduzy , bielkovina aequorin/ktora viaze na seba vapnikoce nanosy/kalcifikaty v mozgu.
A samozrejme pomocne su aj rozne antioxidanty, ako napr vinpocetine, huperzine A, gingkolidy, transresveratrol, a tiez bezpecne riedenie krvi a cistenie ciev serrapeptazou a lecitinom.
RNG dakujem velmi pekne za radu a ešte som zabudla napisat že cely den vykrikuje mohlo by to pomoct aj nato? alebo by bolo dobre aj niečo ine k tomu? dakujem ešte raz velmi pekne
Risperdal je utlmovadlo a celkove velmi nepomaha, skor skodi.
Precitaj si uz uvedene, kde som sa zmienoval o vysokych davkach vitaminu D-3(tiez K-2 co musis brat spolu s tym) a hodne antioxidantov. Pripadne aj serrapaptazu na zlepsenie cirkulaciekrvi a ubiquinol na viac energie.
RNG- prosim vas mam taky problem pracujem v zahraniči a mam velmi dementnu paniu, čitala som vela čo ste tu pisali ale neviem akymi by som mala začat dostava risperidol od ktoreho prestava chodit- spozorovala som-v noci dostava na spanie dominal od ktoreho spi od 9 tej do 2 hod rano a potom jej dam melatonin 5 mg od ktoreho spi dobre čo by ste mi poradil rada by som risperdal vysadila dakujem