Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Demencia - Alzheimer

Súvisiaci obsah

RNG

Inas nasiel som formu prijatelnu pre kokosak, zmixujem 2 lyzice s tekutym jogurtom(sam si doma zakvasujem jogurt) a je to podstatne prijatelnejsia forma, najma ked to ochutim ovocim.

RNG

To som rad. najma tomu D-3, co je cenove pristupny pre kazdeho. lebo dalsi ucinny doplnok, apoaequorin je znacne drahsi, hoci este stale dostupny, a predava sa aj pod menom Prevagen, lebo sa toho chytila aj farmacia, kdeze jej patentovane lieky nic nepomahaju a ludia to uz davnejsie objavili.
Je totiz nedostojne, aby clovek na starost stratil rozum a sudnost. To sa mi zda prilis krute.

2malaanka

S potešením všetkým oznamujem a najmä RNG,že mama oslávila svoje 90-te narodeniny a VNÍMALA.
Naozaj jej tie výživove doplnky pomáhajú.
Teraz užíva len Ebixu z liekov a z výživových doplnkov jej dávam stále vit.D3 10 000 IU.Koenzym Q10,Gingo Bilobu,vit.E.Kokosový olej už nechce,ale myslím si,že aj tak prispel k zlepšeniu jej stavu.
Už v noci nechodí po byte,celkom dobre spí a stále ma pozná.
Jej stav sa výrazne zlepšil po preparátoch,ktoré doporučoval RNG.
Patrí vám veľká vďaka RNG.

malaanka

RNG
vit.D 3 jej dávam 45 000 IU už druhý týždeň.
Musia to posúdiť aj iní,ale mne sa zdá už teraz lepšia.
Samozrejme,že vás všetkých budem informovať o priebehu liečby a symptómov.

RNG

Inac lecitin, DHA, EPA(z krill oleja), rozne rozomlete neprazene orechy
(daju sa dat aj do drinkov a polievok , tak ich beriem aj ja, lebo mam problem s chrupom napr pri hryzeni mandiel)
pomahaju mozog regenerovat
Nezabudaj na selen, zinok, jod vitaminy C E a najma D-3.

RNG

3 lyzice kokosaku stacia. A nahradia jej hodne sacharidov, ktore pri zvysenom, cukre v krvi musis obmedzovat aj tak.
Nezabudni napisat, ako sa ti dari.
A nezabudni ani na tie masivne davky vitaminu D-3, od toho si slubujem najviac podla rad lekarov, co mali s tym tak dobre a rychle vysledky.

malaanka

RNG,Vlad
už som začala dávať mame aj NAC,aj kurkuminoidy,aj GSE + kokosový olej,ten jej dávam už druhý týždeň.
Stačia 3 polievkové lyžice denne?
Vlad
ako sa má vaša starká?
Mne sa zdá,že mama má viac dobrých dní aj nocí.

RNG

Kokosovy olej neovplyvnuje hladiny glukozy v krvi, aspon som sa s tym este nestretol. A iste by som to vedel, ved som diabetik DM2, a casto jem kokosovy olej a meram si dost pravidelne cukor uz vyse 10 rokov.
Cukor 18 je uz definitivne diabetes , nech ti lekar hovori, co chce.
Ale pokial jej klesa az na 2.8, tak to moze jednoducho riesit nejedenim privela sacharidov /cukrov naraz a uprednostovanim komplexnych sacharidov nad jednoduchymi, tj jest jedla s nizkym, glycemickym indexom(postupne uvolnovanie cukru, aby nemala nikdy privysopky a tiez nikdy prinizky, lebo 2.8 je malo.
Mne na nestasti cukor nikdy neklesne pod 8, takze musim sacharidy obmedzovat a brat hromadu doplnkov proti zvysenej hladine cukru a inym dosledkom DM2 na telo.

malaanka

RNG
mama má posledné 2 dni vysoký cukor,nemôže to byť z užívania kokosového oleja?
Dávam jej ho s medom.
Mama nie je diabetik,ale má kolísavý cukor od 2,8 do 18.

Najčítanejšie články