AKo odhanate zle myslienky a spomienky?Ako bojujete proti veciam,ktore nedokazete zmenit ale neustale vam mataju noci a dni?
Ako odhanate zle myslienky?
laurina
tak to mozes skusit rozobrat so mnou :) .. ked rozobratie tvojho problemu so zenou nepomohlo mozno to pomoze ked to rozoberies s chlapom :)
ale natusa. chce to cas. a to iste plati aj pre lauru.
a vypadnut niekam :)
tých sa nezbavíš nikdy,Laura,máš to zbytočné,ja som taká istá ako ty a nemôžem to dokázať,stále sa zamýšľam nad tým,čo sa mi v živote stalo,a nemôžem sa z toho vyhrabať ...:/ nič si z toho nerob,všetko je zlé v živote ,negatívne...máta ma minulosť,máta ma prítomnosť,máta ma budúcnosť najmä ...a tiež neviem,čo mám rbiť,som tiež úplne zúfalá,ale ..snažím sa žiť s tým,ale už normálne prídem ako schizofrenička,lebo aj nechcem na to myslieť ,ale ono sa to prebije vo mne ..je to príšerné
laurina
tak to si toho moc nenapisala :) .. ale asi to bude vazne lepsie rozobrat s nejakou kamoskou na kafe :) .. urcite sa to bude tykat chlapa tak nas poriadne poohovarate a bude ti lepsie .)
rozpitvaj to pri vine s dobrou kamoskou
Laurina22
to vies to je nevyhoda byt zena :) ... viete robit vela veci naraz a teda aj mysliet na vela veci naraz :)
my chlapi to mame jednoduche :) staci ze dychame a to nam zaberie cely vykon procesora a teda uz nemozeme rozmyslat nad nicim inym :)
srandujem :))
a nad cim tak najcastejsie rozmyslas ?
bohuzial aj ked ti niekto poradi nemusi to fungovat pre teba.
bohuzial je vela myslienok automatickych a teda sami sa dostavaju do vedomia bez toho aby si ich tam vedome chcela mat.
su podporovane hlavne negativnymi emociami ktore sa s nimi spajaju ... bohuzial vela jedincov je proste naprogramovanych na samotyranie nie je to ale ich chyba
vseobecne si ludia myslia ze pozitivnych a negativnych ludi tvori len ich myslenie bohuzial to neni celkom tak
nie kazdy clovek je rovnako citlivy a preto nie kazdy clovek je ovplyvneny negativnou udalostou rovnako a teda ani nie u kazdeho cloveka ma negativna udalost alebo iny negativny podnet rovnaky vplyv na jeho celkovy emocionalny a psychicky stav a teda aj na negativne automaticke myslienky.
v podstate ale bojovat s negativnymi myslienkami je v drtivom pocte pripadov jedina moznost riesenia problemu pretoze problem ktory dane myslienky vytvara jednoducho clovek je bezmocny odstranit.
takze moje typy :)
1. zamestnanie mozgu inymi myslienkami alebo prazdnotou :) - (meditacia, pozitivne afirmacie, ucenie napr slovicok z anglictiny) ... tvoj mozog dokaze v jednom case pracovat len s jednou myslienkou takze napr pokial si budes neustale v duchu opakovat som mlada krasna inteligentna nebudes mat v hlave negativnu myslienku :)
2. zamestnat svoj mozog pracou (upratovanie + energicka hudba naj nejaky dance :)
3. velmi dolezite je oslabit najprv emociu ktora negativnu myslienku zivi napr pokial ti dal frajer kopacky tak postup je takyto :
a. poriadne sa vyplakat aj niekolko krat nezadrziavat to - plac oslabuje negativne emocie
b. niekomu sa vyrozpravat naj niekomu kto ta pochopi
c. az pokial dane emocie budu oslabene zacnes s postupom v bodoch 1. 2.