Zdravim, som 21 rocny mlady "muz"
Cely zivot mam taky podla mna vazny problem, nedokazem sa prejavit ako seriozny mlady clovek, resp. mam velmi detsky prejav a vyzor .. to by bolo take zhruntie.
Tak aby som to vysvetlil, jednoducho, ked som sam sebou tak sa prejavujem ako dieta. Moje myslienkove pochody nemaju zo serioznostou nic spolocne, vzdy by som sa najradsej zabaval a ak pride velka zodpovednost tak sa to hned prejavi a zoznem si velku davku kritiky ..
Nepomaha tomu ani to ako vyzeram, som sice o nieco starsi ale ludia ma na prvy, druhy a treti pohlad nikdy neodhadnu spravne a stale si myslia ze zartujem s tym ze mam 21 rokov pretoze vyzeram tak maximalne na 15. Nie ze by som bol nizky a mal kratke koncatiny, ide skor o tvar .. ta ma dost detske crty - kratke usta, vypulenejsie lica a kratky "nostek" .. joj jak to vpadam ?!
Chcel by som uz aby prisla ta zmena po fyzickej aj psychickej, kedy to zacnem cele vnimat uz inak a zmenim sa na muza ..
Stale hravam video hry, stale sa flakam, radsej nepracujem ako pracujem a neberiem nic vazne .. ani priatelku som nemal, ved ako inak ked tak vyzeram ako vyzeram a aj sa tak viem spravat, a k tomu sa v spolocnosti hanbim ako sa len da ..
Moje pocity ? Beznadej ! Hanba !! Depresia !!!
:(
Porposim ak viete poradit nie kritizovat, nie sa vysmievat .. tak budem vdacny.