Ako v sebe objavit "muznost"

Príspevok v téme: Ako v sebe objavit "muznost"
Nwmno

Zdravim, som 21 rocny mlady "muz"

Cely zivot mam taky podla mna vazny problem, nedokazem sa prejavit ako seriozny mlady clovek, resp. mam velmi detsky prejav a vyzor .. to by bolo take zhruntie.

Tak aby som to vysvetlil, jednoducho, ked som sam sebou tak sa prejavujem ako dieta. Moje myslienkove pochody nemaju zo serioznostou nic spolocne, vzdy by som sa najradsej zabaval a ak pride velka zodpovednost tak sa to hned prejavi a zoznem si velku davku kritiky ..

Nepomaha tomu ani to ako vyzeram, som sice o nieco starsi ale ludia ma na prvy, druhy a treti pohlad nikdy neodhadnu spravne a stale si myslia ze zartujem s tym ze mam 21 rokov pretoze vyzeram tak maximalne na 15. Nie ze by som bol nizky a mal kratke koncatiny, ide skor o tvar .. ta ma dost detske crty - kratke usta, vypulenejsie lica a kratky "nostek" .. joj jak to vpadam ?!

Chcel by som uz aby prisla ta zmena po fyzickej aj psychickej, kedy to zacnem cele vnimat uz inak a zmenim sa na muza ..

Stale hravam video hry, stale sa flakam, radsej nepracujem ako pracujem a neberiem nic vazne .. ani priatelku som nemal, ved ako inak ked tak vyzeram ako vyzeram a aj sa tak viem spravat, a k tomu sa v spolocnosti hanbim ako sa len da ..

Moje pocity ? Beznadej ! Hanba !! Depresia !!!

:(

Porposim ak viete poradit nie kritizovat, nie sa vysmievat .. tak budem vdacny.

excentrik

Myslim, ze ta do istej miery chapem. Aky mas email? Mozme to prebrat a snad prideme na nejake riesenia.. Nazory Lusyen su sice zmysluplne, jej(?) pravopis je ale hodny primitiva a ak je zena ,tak o muzskom spravani nic nevie. V dnesnej dobe su na muza kladene omnoho vacsie psychicke naroky ako kedysi. Je to dane zenskou emancipaciou a neustalim spochybnovanim hlavy rodiny od feministiek a podobnych individui. Vysledkom je, ze obycajny chlap sa neustale kontroluje a vycita si kazdy neuspech prave preto, lebo okolie ho nici blabolami o muznosti. A ak si k tomu este aj prida fakt, ze je takmer pre zenu nepotrebny, tak ma vobec neprekvapi, ze partnerstva krachuju. Liecit depresiu radami typu "bud chlap" je prvy zly krok.

lusyen

Možno by ti pomohlo absolvovať nejaké dobrodružstvo,,, kamoš bol nedávno na niekoľko týždňov v afrike,,, s nejakým kresťanským spolkom,,, stavali tam negríkom školu,,, je jedno prečo a s kým tam šiel podstatné je, že sa odtial vrátil ako iný človek,,, videl o čom je tiež svet,,, že nie len plná ladnička a sedenie pred PCčkom,, svet je aj o hlade a biede,,, odyšiel tam ako rozmaznaná sračka a vrátil sa ako zodpovedný človek,,, skús niečo také,,, vylez na horu, pokor maratón, urči si hranicu ktorú chceš pokoriť v benchpresse proste stanovuj si ciele prekážky a chod za ich prekonaním,, chlap je chlap ak sa borí zo svetom z rpekážkami,,, dnes už netreba loviť zver bojovať s medveďom ale chlap si môže vždy nájsť prekážky a súperov ktorých môže prekonávať,, alebo prekonávať smaého seba,,, šport je v tomto dobrá voľba

Lusyen

myslím, že v tomto smere je chyba, že už nie je základná vojenská služba. Tam sa chlapček naučil disciplíne poriadku a stal sa chlapom,,, v dnešnom prefeminizovanom svete je ťažké nájsť si mužský vzor ktorý je pre vývoj chlapa dôležitý,,, celé tisícročia boli dospievajúci chlapci vedení vzzormi vodcu kmeňa, náčelníka kráľa vojenského velitela a podobne,,, dnes mnoho chalanov nemá mužský vzor,, veľa rodín je rozpadnutých vyrastajú s matkami,,, do tridsiatky žijú u nich a ako sa tak má chlapec stať chlapom,,, nič proti ženám,,, ale výchova musí byť vyrovnaná,, chlap potrebuje odpozerať aj vzory mužského chovania nie len ženského,, a médiá to isté,, si všimnite v 60 rokoch boli vzory ako Clint Eastwood, Charles Bronsol, Lex Barker a podobne,, dnes všade samí zženštilí teploškovia 50 kyloví s ofinkou jak elvis,,, také príklady nikdy chalana k dospievaniu neišpirujú,,, chalani za mojich čias chceli byť ako james bond, indiana jones a podobne,, dnes chcú byť ako justin bieber,,, to kde sme,,, testosterón sa vytrác anie len s ich tiel ale aj s médií a verejnéh života,,, chce to zase nájsť a nahmatať si semeníky hoši a uvedomiť si že ste chlapi a nie maničkyni miláčikovia

mUZ :D

podla mna Fleur-de-lis celkom dobre opysala Muza:D,, ale zas netreba to s tou vaznostou prehanat:P,, najlepsie je byt vaznym len ked treba, a nie cely cas alebo podobne,, treba sa zo zivota a vsetkeho tesit, a nie len tak povedat si, ze je to dobre...
a jasne ze sa môzes takym stat,,
ako dospiet?,, mne dost velmi s tym pomohlo najdenie si dievcata, ale velmi velmi komplikovaneho, odbijaveho, vdaka citmi ktore k nej citim, som bol proste nuteny zmenit sa,, jasne nebolo to hned, ale zmenil som sa,, tie moje nazory sa proste upevnovat museli,, ona je velmi vahava, dost vela zien take su,, alebo skôr vsetky,, aj ked povedia svoj razny nazor,, castokrat sa im ho da niecim vyvratit,, nevedia co chcu, prevazne to tak plati,, a potom jasne ze su nazorovo nestale, tieto hladaju nieho v tomto stabilneho, silneho, aby sa o nich v zivote postaral,, cca takto nejak,,,
a tak ci tak, ak uz budes psychicky dostatocne nadne, tak sa zmenis,, ak az tak na dne nebudes, tak to bude len znamenat, ze si s tym vyrovnany, cize ti bude dobre,, to je hlavne ,,, môj nazor

skleptik

dkp1: neviem, odkiaľ to máš, ale mužské telo sa vyvíja tak do 32 rokov, nerastie, ale postupne sa dovyvíjava. Zároveň aj dovtedy, je dobré aj vedieť, čo chce človek v živote robiť. S tým posilnovaním, môžeš začať v každom veku, aj keď niekde, neviem už v ktorej knihe, ale bola z vydavateľstva readers digest, tvrdili, že do tridsiatky. Potom, je dobré mať odporúčanie lekára, alebo čo...
,,Tieto kulty tela sú už zhubné.":)

Fleur-de-lis

hej, to máš pravdu. No on sa pýtal žien na názor, tak som to tak brala, že z môjho ženského pohľadu. Ale áno, človek by mal byť v prvom rade spokojný sám so sebou.
Neviem akého myslíš, či som si uchmatla. Takého čo som opísala? no má k nemu blízko, niektoré vlastností už má a na niektorých pracuje a občas mu k tomu pomôžem aj ja,hehe :) A zo mňa sa aj vďaka nemu zas stáva lepšia verzia mňa.

dpk1

Fleur: To je síce všetko krásne, poklona ti :), ale de je napísané, že muž má žiť len pre ženu a že keď sa páči svojej žene tak je vlastne všetko OK?

Muž chce žiť aj pre seba, spokojne vo svojom priestore, svete, prdlajz mu je v tom momente platné, že má doma pri sporáku nejakú julku. :). Zvieracie pudy/potreby sa odr*avaju velice ťažko...v prípade muža je často krát niečim takýmto vyzerať ako muž a ne ako 15 ročný holobriadok napr. :).

Fleur-de-lis

dpk1, mne osobne je to napríklad šum a fuk aký je muž fešák a stavaný, pokiaľ je to egoistický do seba zahľadený chlap, alebo nervák, alebo ma proste inými vlastnosťami úplne odradí.
Väčšine ženám stačí aby jej muž bol sympatický a tá sympatickosť sa bude zväčšovať jeho pozitívnymi vlastnosťami.
Teda, ak sa bavíme o vyspelých ľuďoch.