Ako v sebe objavit "muznost"

Príspevok v téme: Ako v sebe objavit "muznost"
Nwmno

Zdravim, som 21 rocny mlady "muz"

Cely zivot mam taky podla mna vazny problem, nedokazem sa prejavit ako seriozny mlady clovek, resp. mam velmi detsky prejav a vyzor .. to by bolo take zhruntie.

Tak aby som to vysvetlil, jednoducho, ked som sam sebou tak sa prejavujem ako dieta. Moje myslienkove pochody nemaju zo serioznostou nic spolocne, vzdy by som sa najradsej zabaval a ak pride velka zodpovednost tak sa to hned prejavi a zoznem si velku davku kritiky ..

Nepomaha tomu ani to ako vyzeram, som sice o nieco starsi ale ludia ma na prvy, druhy a treti pohlad nikdy neodhadnu spravne a stale si myslia ze zartujem s tym ze mam 21 rokov pretoze vyzeram tak maximalne na 15. Nie ze by som bol nizky a mal kratke koncatiny, ide skor o tvar .. ta ma dost detske crty - kratke usta, vypulenejsie lica a kratky "nostek" .. joj jak to vpadam ?!

Chcel by som uz aby prisla ta zmena po fyzickej aj psychickej, kedy to zacnem cele vnimat uz inak a zmenim sa na muza ..

Stale hravam video hry, stale sa flakam, radsej nepracujem ako pracujem a neberiem nic vazne .. ani priatelku som nemal, ved ako inak ked tak vyzeram ako vyzeram a aj sa tak viem spravat, a k tomu sa v spolocnosti hanbim ako sa len da ..

Moje pocity ? Beznadej ! Hanba !! Depresia !!!

:(

Porposim ak viete poradit nie kritizovat, nie sa vysmievat .. tak budem vdacny.

dpk1

Chceš aby zmena prišla po fyzickej stránke...ale spravil si pre to niečo? Ako 21 ročný mladý muž si ešte mal ako tak šancu trochu zmužnieť, pretože mužské telo sa vyvíja u niekoho cca do 24 rokov, max 26.

Posledné dva roky si pravdepodobne nič so svojím problémom nerobil, iba mentálne strácal čas a čakal na kto vie aký zázrak - ten ale logicky neprišiel ako sám vidíš. Máš 23 teraz? Makaj sa zavreť do posilovne, ber výživové doplnky, vylúč endokrinologickým vyšetrením možný problém (hormonálny).

Genetiku nemôžeš oyebabarať úplne, ale vieš ju aspoň popostrčiť. Ty máš tak...minútu pred dvanástou. Tú najvhodnejšiu dobu na zmenu si už presrajkal xy rokov do zadu. Ale to nech ťa neodrádza, práve naopak bež makať, lebo presereš aj tú poslednú minútu a potom ti neostane nič iné len počúvať romanticé reči o tom čo robí muža skutočným mužom, že na výzore nezáleží a bla bla blaaaa...čo je spôsob vyrovnávania sa so sebou dosť ťažký, ako sám vidíš. Máš pred sebou 3 roky driny...ale odhadujem ťa že sa na to vysereš a zalomíš ruky maximálne :)).

Nech sa ti darí.

Fleur-de-lis

Ardiel,

že taký nikdy nebudeš, toho sa neboj, ani neviem, či to niekto dokáže. Ale podľa mňa je to cesta, čiže máš cieľ a učíš sa, kráčaš k tomu cieľu. Len ten kto sa vzdá je neúspešný, nie ten kto padá...

phoe

Rozmyslas ako decko, tak vyzeras ako decko. Celé dni sa hras, zodpovednost nikde, si decko. A ostanes ním, kým sa nezacnes chovať dospelo.

Ardiel

@Phoe, ako muz budem vyzerat az ked sa tak zacnem spravat. Nuz je to tazke ked pred sebou v zrkadle vidim len chlapca. Urcite by my pomohlo keby som aspon pribral na vahe a bol mohutnejsi pretoze som len kost a koza plus detska tvar.

@Fleur-de-lis, tvoj popis znie zastrasujuco, taky clovek s tym vsetkym zo mna nikdy nebude :(

phoe

Chruna, závisí od toho, čo si pod tým pojmom predstavujes. Niektore si pod tým predstavujú preafektovanie správanie a sexy obliekanie. Iné jemnost , starostlivosť, citlivosť, šarm, dôstojnosť.

Fleur-de-lis

Muž s veľkým M, je človek s charakterom. Hľadá pravdu, má svoj názor, nenechá sa manipulovať, ale dokáže vypočuť a zamyslieť sa nad názorom druhého. Čiže nie je slepo tvrdohlavý. Človek rozumný a "pod kontrolou", v ktorom nájde žena oporu a istotu. Nie je egoista. Dokáže sa postaviť na stranu dobra. Ak má rodinu, tak je na prvom mieste, a venuje im svoj čas. Nie je lenivý a pohodlný. Nezvaľuje vinu na druhých, ale preberá zodpovednosť za svoje činy.
V skratke, je to milujúci "vodca".