cenovo najvyhodnejsie sojove mlieko

Príspevok v téme: cenovo najvyhodnejsie sojove mlieko
Genesis

neviem niekto odporucit kde v Ba kupit cenovo co najlepsie sojove mlieko (myslim skutocne sojove mlieko nie take tie srandy typu zajic a podobne praskove akoze mlieka co sojove mlieko ani z daleka nevidelo) ? ... mam dost velku spotrebu kravskeho mlieka a chcel by som ho na nejaky cas vysadit a potrebujem nahradu .. bohuzial sojove mlieka s ktorymi som prisiel do styku su extremne predrazene stoja okolo 2,5 eura (vzhladom na cenu primarnej suroviny by si mali vyrobcovia vazne hambit). Ked si zoberiem ze denne stiahnem aj dve tak to ide celkom do penazi.

9titinka5

ja som si davnejsie tiez kupovala z dm, ale kupila som si stroj na polku so segrou takze si robim sama uz, mam nutramilk, netreba nic predmacat, a robi tiez masla

pimbim

Ja som čítala že už aj slovenská firma AlfaBio začala vyrábať sójové mlieko, určite bude ešte lacnejšie, no zatiaľ som ho v obchodoch nevidela, snáď čoskoro..

Genesis

doubledog

dá :) ale je to piplacka aspon co som cital navod

osobne ale nechapem preco su tie sojove mlieka tak drahe (nemyslim práškové, ktoré sú uplne onicom neobsahuju takmer ziadne bielkoviny). Výroba 1l takého mlieka stojí cca 0,2 už aj s balením a oni to predavaju za 2,7 eura.

Genesis

tak ja kedze som na dva tyzdne na skusku presiel na bezlepkovu, bezvajecnu a bezmliecnu dietu som si kupil to sojove mlieko v DM a skusil som z toho urobit ryzovu kasu tak ze hrozienka + vlasske orechy + sojove mlieko + celozrnna ryzova muka + vanilkovy cukor a vysledok je to celkom jeditelne :)

nie je to sice uplne ako s normalnym mliekom ale zas mozem povedat ze je to dobre :)

fazula gula

dnes som si milch kupila a je vazne skvele mam len liter tak setrim na ovsene vlocky ale dala by som si aj take ciste aspon pohar heheh :D

Genesis

no bol som v Dm kde a vazne tam maju alnatura sojove mlieko od 1,29 :) .. i ked popravde akurat to natural nemali takze som musel vziat drahsie s vapnikom za 1,49 :) ale aj tak je to lacnejsie ako 2,7 :)

rozmyslal som aj nad kupov pristroja na vyrobu sojoveho mlieka len bohuzial ten robi sojove mlieko trosku slabsieho zlozenia ako to co sa kupi v tetrapaku

pimbim

myslím, že má celkom dobrú trvanlivosť. ja tiež sójové mlieko nepijem každý deň, celkovo spotrebujem tak 1 až 2 litre za mesiac, no kravské mlieko piť odmietam, tak toto je skvelá náhrada a zdravšie ako to kravské rozhodne je :-)