na zaciatok by som chcela opisat samu seba- atraktívna 23 rocna zena ktora nema problem najst si chlapa pri ktorom by sa mala dobre ktory by ma sialene miloval, ALE..ked tam nieje ta chemia z mojej strany tak to je vsetko na jednu vec..
druha vec. v dnesnej dobe stretnut cloveka s ktorym si sadnede po kazdej stranke je velmi tazke, takí ktoremu nepojde len o jedno alebo najskor o jedno a potom mozme spolu " chodit "
dalsia vec- nespavam s kadekym, nezaujimaju ma postelove kratkodobe ulety- to vsetko z vlastneho zaujmu nie preto,ze by som chcela vynikat a byt tym zaujimava, nepotrebujem choroby a privlastky k...a podotykam - frigidna NNESOM!
dalsie- zeny ma nemusia lebo bud ziarli a vidia vo mne hrozbu alebo som im jednoducho nesympaticka, mam malo kamaratiek ktore poznam od detstva a nezanevrel nas vztah tazko si budujem s inymi zenami kamaratstva, naopak mam nesmierne vela kamaratov ktorí ma bohuzial beru ako kamaratku a potom sa im zacnem pacit viac tu je ten zarhel
vsetky moje kamaratky (5) su stastne zadane len ja asi robimniekde chybu, nehladam milenca nehladam nic, som uz len zufala a znechutena z dnesneho zivota,ja potrebujem lasku a partnera , nie nadrzanca, ktorý ked zisti,ze nemam zaujem cisto iba o sex tak strati zaujem celkovo
ti ktorich mam v malicku, pacim sa im, respektuju ma stretavame sa asi necitia tu chemiu ku mne- konkretne ide uz o druheho za posledny rok odkedy som nezadana- jeden bol zalubeny kym som mu nevysvetlila, ze je pre mna len kamaratm, onz toho vytriezvel no hold smola, karta sa obratila a ja som 2 mesiace plakala do vankusa, a teraz som stretla takeho ktorý je uplne iny, viem si s nim predstavit vsetko...... stretavame sa ale mam pcit ,ze ako sa snazime jeden druhemu rozumiet tym menej sa nam to dari.. a to ma mrzi, je iny povahovo, je uplne svojsky ma ine zvyky ako vsetci ostatni, vyzor- je to asi najkrajsi muz akeho som kedy videla, a najviac sa mi paci ked vie,ze ma do postele nedostane, ale aj tak na mna ( zatial) nezanevrel, a dalsi zadrhel- je zadany,ale neklape mu to, priznam sa- nie raz bola pusa s vycitkami ( keby to tak spravili mne) a zmetenostou som doma premyslala a som znechutena z toho, stretla som to co som uz davno chcela, nevedela som sa ubranit pokuseniu,a su tu tie 2 veci- vztah mu neklape tak hlada utechu v naruci inej, ale ked nema istotu tak sa nerozide a niekedy si snazime takrozumiet ze ma uz ani nenapada o com sa mame rozpravat :( chceme obaja ale nieco nas brzdi..........pardon ak su tu chyby, snad viete rozlustit .. :(