som zufala z chlapov a vztahov,prosim poradi mi niekto, aspon povzbudi :(

Príspevok v téme: som zufala z chlapov a vztahov,prosim poradi mi niekto, aspon povzbudi :(
alexisa

na zaciatok by som chcela opisat samu seba- atraktívna 23 rocna zena ktora nema problem najst si chlapa pri ktorom by sa mala dobre ktory by ma sialene miloval, ALE..ked tam nieje ta chemia z mojej strany tak to je vsetko na jednu vec..

druha vec. v dnesnej dobe stretnut cloveka s ktorym si sadnede po kazdej stranke je velmi tazke, takí ktoremu nepojde len o jedno alebo najskor o jedno a potom mozme spolu " chodit "

dalsia vec- nespavam s kadekym, nezaujimaju ma postelove kratkodobe ulety- to vsetko z vlastneho zaujmu nie preto,ze by som chcela vynikat a byt tym zaujimava, nepotrebujem choroby a privlastky k...a podotykam - frigidna NNESOM!

dalsie- zeny ma nemusia lebo bud ziarli a vidia vo mne hrozbu alebo som im jednoducho nesympaticka, mam malo kamaratiek ktore poznam od detstva a nezanevrel nas vztah tazko si budujem s inymi zenami kamaratstva, naopak mam nesmierne vela kamaratov ktorí ma bohuzial beru ako kamaratku a potom sa im zacnem pacit viac tu je ten zarhel

vsetky moje kamaratky (5) su stastne zadane len ja asi robimniekde chybu, nehladam milenca nehladam nic, som uz len zufala a znechutena z dnesneho zivota,ja potrebujem lasku a partnera , nie nadrzanca, ktorý ked zisti,ze nemam zaujem cisto iba o sex tak strati zaujem celkovo

ti ktorich mam v malicku, pacim sa im, respektuju ma stretavame sa asi necitia tu chemiu ku mne- konkretne ide uz o druheho za posledny rok odkedy som nezadana- jeden bol zalubeny kym som mu nevysvetlila, ze je pre mna len kamaratm, onz toho vytriezvel no hold smola, karta sa obratila a ja som 2 mesiace plakala do vankusa, a teraz som stretla takeho ktorý je uplne iny, viem si s nim predstavit vsetko...... stretavame sa ale mam pcit ,ze ako sa snazime jeden druhemu rozumiet tym menej sa nam to dari.. a to ma mrzi, je iny povahovo, je uplne svojsky ma ine zvyky ako vsetci ostatni, vyzor- je to asi najkrajsi muz akeho som kedy videla, a najviac sa mi paci ked vie,ze ma do postele nedostane, ale aj tak na mna ( zatial) nezanevrel, a dalsi zadrhel- je zadany,ale neklape mu to, priznam sa- nie raz bola pusa s vycitkami ( keby to tak spravili mne) a zmetenostou som doma premyslala a som znechutena z toho, stretla som to co som uz davno chcela, nevedela som sa ubranit pokuseniu,a su tu tie 2 veci- vztah mu neklape tak hlada utechu v naruci inej, ale ked nema istotu tak sa nerozide a niekedy si snazime takrozumiet ze ma uz ani nenapada o com sa mame rozpravat :( chceme obaja ale nieco nas brzdi..........pardon ak su tu chyby, snad viete rozlustit .. :(

alexisa

Maoam- v niecom mas pravdu s tym ze mam problem sama so sebou.. som prehnany detailista a sebakriticka.. ako kazda zena, len ja to asi trocha prehanam... ale ide o to s nim som vpodstate na jedej lodi co sa tyka jeho a zien a mna a chlapov, lenze ja si necenim kratkodobe znamosti...nejak vztahy s chlapmi ktori ma nezaujimaju dalej nerozvijam, ale ked ma uzniekto zaujme ako tento tak sa snazim.... skusim to takto, neozvat sa mu, nech sa mne ozve prvy,nech skusi bojovat viac a ak nie tak budem vidiet, ze by to nikdy nemalo zmysel...

Maoam

alexisa, citam ta, citam a vychadza miz toho len jedno - ty nemas dostatocne rada seba samu, mas v sebe nieco negativne, nejaky problem sama so sebou, nejaky konflikt a aj preto si sa dostala do tejto situacie

je len na tebe ako s nou nalozis, mas viacero pozitivnych atributov, paci sa mi tvoje sebavedomie a fakt, ze vies o svojich silnych strankach, to je velmi dobre aj ked ta za to uz stihli spucovat (samozrejme ludia, ktori toto neznesu a maju s tym problem, najmä muzi) je to velmi dobre a nenechaj si to vziat, pises ze na tom svojom objekte nevidis nic negativne - tak ja ho nepoznam, ale samotny fakt ze je to typ ktory velmi rad flirtuje a vie o sebe, ze po nom ide velmi vela zien by mi stacil na to, aby som dala ruky prec (a nerobila si nadeje) lebo je to priama cesta do pekla, zlomene srdce, trapenie, suzovanie

mozno to potrebujes zazit, mozno sa potrebujes zaradit ku vsetkym tym, ktore si tymto presli, aby nieco pochopili - o svete aj o sebe samotnej

Laurina22

Dam ti otazku.

Ak by si mu zavolala o 5 rano,zdvihol by ti?Alebo ak by si mu zavolala o 1 rano,ze potrebujes odviezt do nemocnice,zdvihol by ti?

alexisa

preco viem,ze je to stihacka, z reci ludi ktori ju poznaju a ktori poznaju jej vztah s tymto chlapcom, jej spravanie ked ide o neho..on sa mi paci viac ako ostatni, ale mam hroznu neistotu a strach su to tie 2 veci- skusim a bud to vyjde budem stastna, alebo skusim znova budem len nestastna ,prezijem sice nieco nove, posunie ma to dalej ale s pocitom, ze to zase takto skoncilo, zas a znova budem tam kde som bola.. stale na tej istej vlne.. preto ma to nebavi...stereotyp... nie je to nastastie este cit, je to len slabost pre tu osobu, a ja mam jasne urcene ak by to teda so mnou myslel vazne tak od nej by sa musel odosobnit co najviac ako sa len bude dat....ja som zacala riesit to aka som zufala a znechutena z toho,ze nemozem najst pre mna vyhovujuceho a ked najdem tak je tam nejaky problem... ja som strasny detailista no na nom som veru este chybu nenasla... a viem, ze na svete su ovela horsie veci a toto je oproti tomu banalita, to vsetko si uvedomujem..len mam pocit, ze niesom stastna a velmi chem :( a ze ta prava laska uz neexistuje, a obdivujem a zaroven zavidim kamaratkam ktorym tak svietia oci, su zlate, prajem im to, no niekedy ma mrzi,ze na mna nemaju cas..a ja si tymto clovekom ten cas vyplnam cas,nie z vypocitavosti, lebo mi je v jeho spolocnosti fajn...

alexisa

myslim si,ze v tejto dobre vela partnerstiev nevydrzi prave kvoli internetu....na roznych forach vas moze oslovit hocikto kto sa hanbil, alebo nemohol realne, typu- ahoj videl som ta dnes tam a tam..a uz to ide same..:( prezila som si jeden 3 rocny vztah plny obmedzovania a ziarlivosti psychickeho vydierania- to je ta horsia stranka a ta lepsia- ano milovali sme sa az moc, bol na mna moc dobry, starostlivy, mily zniesol by mi modre z neba,no nemohla som mat ziadneho kamarata a uz mu vadilo dokonca aj tych par kamaratok s ktorymi ked som bola von, neustale mi zvonil telefon a neustale kontrolovanie mi liezlo na nervy po tomto vztahu som si vsetky vztahy kamaratske s muzmi budovala bud odznova s novymi ludmi a stare som oprasovala, uz nechcme zazit ten pocit ze zrazu tu nebol ten jeden a ja som sa nemala komu poriadne ani vyrozpravat...pocit samoty... po dlhom case som narazila na niekoho povahovo a vyzorovo uplne odlisneho, a vidite hned je tu zadrhel, nechcem ublizovat sebe ani inym... ale som zrazu v dalsom kruhu z ktoreho neviem ktorou cestou sa vybrat, cestou na ktorej by som mala 1000%nú istotu, ze je ta najspravnejsia...

Laurina22

Pises ze chces byt stastna toto nie je o odpierani si stastia ale nestastia sebe samej.

Nic ine ta necaka len nestastie v takomto vztahu.

Laurina22

A ako vies,ze ona je stihacka?Predpokladam,ze ti to povedal on vsak?

A odpisuje?Gratulujem.Aj mne odpisoval.A zena spala vedla v spalni.

Zobud sa prosim ta.

Laurina22

A jedna rada:Prosim ta pekne,len si nenamyslaj,ze pri zenacovi ti to vyjde.Ver mi,ja viem o com hovorim.

A nie,ty nebudes ta,ktora bola stastna so zenatym a nie,ani nebudes vynimka potvrdzujuca pravidlo.

Nenechaj ho,aby ti vzal tvoje vnutro.