Otazocka na damy co uzivaju antikoncepciu

Príspevok v téme: Otazocka na damy co uzivaju antikoncepciu
dusan4

Dobry den damy,

Musi to byt ohromne rozhodnutie ked ste sa rozhodli kvoli nam muzom menit svoju hormonalnu rovnovahu. Urcite si to zasluzi uznanie, lebo my to robit nemusime.
Moja priatelka sa tiez rozhodla ze si to da. Najpv nechcela, lebo vravela ze to robi strasne veci v organizme, ale potom ked sme sa do seba zalubili riadne, zmenila nazor. Takze mi to prislo ako povinnost sa informovat o tom, co ide brat, ked to robi nie len kvoli sebe ale hlavne kvoli mne. Tak som si teda zistil co to vlastne ide uzivatel. Lekarka je predpisala lindynette 30. Ked mi vsak posielala link na antikoncepciu, uz som to mal davno precitane. Trosku sa divila ze som to uz cital a pvoedala mi ze muzov to velmi nezaujima, preto sa pytam vas mile damy ci to vase polovicky nezaujima ze to idete brat a ake to ma na Vase telo dopady

horr

ahoj DOC a janetine k tomu náhodou nepatrí tiež .mne totiž kynekologička svetosvete hovorila ze to je tá najšetrnejšia antik.

doc

to natalia222 + ostatné
Triquilar patrí madzi HAK s najväčším obsahom hormonov viac už má len Anteovin
HAK s najmenším obsahom hormonov ma našom trhu sú
YADINE
YASMINELLE
LOGEST
HARMONET
Mi
MIRELLE
MINESSE

katus

ja teraz zacnem len brat yadine, pocula som na to samu chvalu..s priatelom sme len mesiac a pol, ale ja mam asi uz styri roky neuveritelne bolestivu menstruaciu v prvy den(to bol aj hlavny dovod pre ATK)..lekarovi siel so mnou, co si teda vazne velmi cenim :)
ja mam panicky strach z otehotnenia..ale strasny..neviem si pedstavit, ze by som ostala tehotna, mam po milovani nervy, ci som neostala tehotna, najradsej by som pouzivala kondom s tabletkami aj vsetkymi inymi ochranami :D sibnute, viem...dam, ktore sa v ramci ochrany pred otehotnenim spoliehaju len na antikoncepciu by som sa chcela spytat, ci sa neboja a ake je percento sance otehotniet...dakujem :)

wawa

mozem sa spýtat, uzívanie ktorej antikoncepcie nema vpliv na prsia, lebo ja mam ribulon a su dos nafuknute a aj to bolí. dik