Otazocka na damy co uzivaju antikoncepciu

Príspevok v téme: Otazocka na damy co uzivaju antikoncepciu
dusan4

Dobry den damy,

Musi to byt ohromne rozhodnutie ked ste sa rozhodli kvoli nam muzom menit svoju hormonalnu rovnovahu. Urcite si to zasluzi uznanie, lebo my to robit nemusime.
Moja priatelka sa tiez rozhodla ze si to da. Najpv nechcela, lebo vravela ze to robi strasne veci v organizme, ale potom ked sme sa do seba zalubili riadne, zmenila nazor. Takze mi to prislo ako povinnost sa informovat o tom, co ide brat, ked to robi nie len kvoli sebe ale hlavne kvoli mne. Tak som si teda zistil co to vlastne ide uzivatel. Lekarka je predpisala lindynette 30. Ked mi vsak posielala link na antikoncepciu, uz som to mal davno precitane. Trosku sa divila ze som to uz cital a pvoedala mi ze muzov to velmi nezaujima, preto sa pytam vas mile damy ci to vase polovicky nezaujima ze to idete brat a ake to ma na Vase telo dopady

amaterka

No, ja som to stvorenie o ktorom Dusan4 pise:)..hihi
Dámy z fora, ak by som Vas mohla poprosit, mohli by ste pisat skusenosti s uzivanim Lindynette 30, lebo ako aj moj nic hovori som zatial "amaterka":)
Diky, býky, kolibríky aj lúčne koníky:)

tri bodky

Milý Dušan. Ja som začala brať antikoncepciu tiež až potom, ked sme sa s terajším priateľom do seba veeľmi zaľúbili a 2 mesiace po tom, ako sme začali spolu sexuálne žiť, pretože tie nervy, ktoré som si za tie dva mesiace prežila, neprajem nikomu. Planý poplach po mesiaci vzťahu, nič moc. Tiež mi však nie je príjemné vedieť, čo sa so mnou v momente ako užívam antikoncepciu, deje. Teraz mám síce menštruáciu bez bolestí a pravidelnú, sex si môžme užívať bez nejakých stresov, či otehotniem, ale ked ju vysadím /čo sa chystám tento rok na jeseň/...radšej ani nechcem vedieť.Predtým som tiež nemala pravidelnú menštruáciu, bola bolestivá, čiže predpokladám, že sa mi to vráti do tohto stavu. Tiež sa obávam toho, ako to bude s otehotnením, či to nemôže mať nejaký vplyv na dieťa /v tomto sa názory aj odborníkov rozchádzajú/. Ano, ženy to robia kvôli vám, aj kvôli sebe. Ale nič nie je bez obety, ktorú to prináša... Prajem tvojej priateľke, aby to bolo všetko ok.