Vie mi niekto z vlastnej skúsenosti povedať o operácii krčnej chrbtice,jej pooperačné obdobie.Dakujem
Operácia krčnej chrbtice
Dobrý deň,
Mám problémy s krčnou chrbticou.
Lekár skonštatoval výrastky na krčnej chrbtici a navrhuje operáciu. Už dlhší čas s väčšími či menšími prestávkami pocitujem jemné pobolievanie ukazováka palca na ľavej ruke. Neviem sa rozhodnúť kvôli operácii.Mám 70 rokov.
Kto má podobné problémy, poprosil by som odpoveď.
heli71
som po operácii,operovali ma ešte v decembri 2011.
Ale bohužiaľ mám pooperačné komplikácie.Po operácii som mala krvácanie v miestach náhrady platničiek,urobili sa mi hematómy a tie utláčali miechu.
Necítim si ľavú polovicu tela od pása dolu,mám elektrizáciu do rúk,tŕpnutie oboch rúk a nemám dobrú stabilitu.
Takže na chôdzu musím používať vozík na tlačenie.
Dúfam,že sa mi to ešte zlepší a vozík budem môcť odložiť. Čakám na nástup na liečenie.
Ale ďakujem,že si na mňa myslela.
malaanka dobrý deň,neviem či ste už po operácii,ale kedže vám nikto nepísal na váš príspevok dovolím si len toľko som po op.krč.chrbt.-20.2.2012 a cítim sa dobre!po op.na ktorú som sa bála ísť som sa rozhodla buď-alebo,pretože pretrpieť si 6rokov bolesti stačilo treba veriť vždy v to lepšie lebo psychika veľa robí,verte mi ak trpíte už dlho nemáte čo stratiť ,držím palce a choďte do toho nieje to nič hrozné a ešte ak môžem odporučiť Nitru,sú tam doktori a sestričky pred ktorými snímam klobúk!!!Držím palce!!!
Viac tém som založila preto,že som dúfala,že aspoň niekde sa niekto ozve.Tvoj príspevok som čítala delphia,ale to neboli tvoje skúsenosti.Aj tak ti dakujem
nakolko si zalozila tuto temu viac x, tak sa necuduj, ze do kazdej neprispievame. odpovedala som ti este predvcerom
Dnes som sa musela rozhodnúť,či sa dám operovať a rozhodla som sa,že áno,iné riešenie nie je.Termín mám na 6.12.,dúfam,že dovtedy sa mi ešte niekto ozve.
Dakujem za podporu,už som sa rozhodla,že sa dám operovať
aha prepáč , napísala si ake maš problemy , len ja som si neprečitala dalšie príspevky.. určite to daj operovat !
nenapísala si ake problemy maš s krčnou chrbticou a operacia čoho presne by to mala byt??
Halo,naozaj nikto nič?