Vie mi niekto z vlastnej skúsenosti povedať o operácii krčnej chrbtice,jej pooperačné obdobie.Dakujem
Operácia krčnej chrbtice
Ja som bola na operacii krcnej chrbite pred tromi rokmi, Nastastie dopadla dobre. Prd nou som mala pol roka obrovske bolesti rukz, nemohla som poriadne pracovat, existovat, ani spat. IÓperacia dopadla dobre, bola som pn dlhsie, uzivala wobenzym, aby som sa dala dokopz. Vela stastia tym, ktorých to caka a aj tych co to maju uz za sebou
Ja som po operaciji pomali 6 mesiacov bolesti mam stale pomali este horsie som po operacji krcnej chrbtice niekedy mam take bolesti ze mi nepomahaju ani lieky rehabylitacia mi vobec nepomohla skvor sa mi pohosilo teraz mam ist na liecenie lekar povedal ze to by malo pomoct to sluboval aj pred rehabylitaciov a nic .uz som rok na pn a v april.mam nastupit do prace ale ako budem pracovat to neviem ked som stale v bolestiach a necitim si poriadne ani ruky
chcela by som sa poradiť....lekár mi na neurochirurgickom konzíliu navrhol operáciu krčnej chrbtice - výmena 3 platničiek z dôvodu tlačenia na miechu.....problémy mám už dávnejšie, riešim to cvičením na chrbtové svalstvo....trošku to pomáha....ale bolestí stále sú, hlavne ľavé rameno, ktoré ako keby som mala vyklbené...:)). S lekárom som nehovorila o možných komplikáciách, len o pozitívach....ako je to s nimi...trochu sa toho obávam, nakoľko som sama-singl, takže o všetko sa starám sama....a musím sa nejako na to pripraviť....danula
Zdravím,ja som absolvoval operáciu krčnej chrbtice . Menili mi 2 platničky a zošróbovali 3 stavce,pridane foto snímku. Musím povedať ,že na danom mieste naozaj došlo k výraznej ulave. Mám ešte len 6 tyždnov po operácii a mám problémy aj s ďalšími časťami chrbtice tím že si snažím šetriť krk,trpia zas ostatné partie. Ale čo sa týka predošlej bolesti vyražajucej z krku,tŕpnutie prstov na rukách a podobne,sa naozaj zmenilo k lepšiemu. Verím tomu že po rehabilitácii to bude v pohode.
tiez som bola na operacii v A-klinike vba pred par mesiacmi. po 2,5 mesiaci som bola uz takmer uplne fit v praci. zozaciatku po operacii som mala bolesti ale potom ustupili. tiez som brala wobenzym a aj doktori bol s hojenim spokojni. znameho otec bol tiez na tejto operacii a daval sa dlhsie do kopy..
Dobrý deň, som po operácii krčnej chrbtice , operovali ma 3.2.2016 na A-klinike v Bratislave . Operoval ma primár MUDr. Durný , skvelý človek výborný operatér . Po operácii som nemala žiadné bolesti do práce som nastúpila už 1.4.2016 Cítim sa výborne . V sobotu už idem na Dubnickú 30 ku . Veľká patrí primárovi MUDr Durnému ,MUDr. Borisovi Ivaničovi všetkým sestričkám Veronike ,Miške vrchnej sestre a samozrejme aj sestričkám na rehabilitácii.Ďakujem
Ja som bola na operacii krcnej chrbtice pred tromi rokmi. Mala som dlhodobo sialene bolesti pravej ruky a ramena. Nedokázala som tu ruku ani zodvihnut, keď ma zosnimkovali, tak sa lekar zhrozil a okamzite ma poslala na operaciu, vymenili mi platnicku. Rekonvalescencia trvala asi 4 mesiace, samozrejme, že som chodila rehabilitovat, poctivo som cvicila a uzivala som wobenzym, ten mi tiez dost pomohol, aby sa mi rany neyapalili a neopuchla som
Som po operácii cca 4 mesiace krčnej chrbtice mal som tŕpnutyé a veľmi často velké krče v rukách , hrozilo mi ochrnutie po dvoch mesiacoch som začal rehabylitovat a myslým ze som urobyl dobre ze som sa dal operovat teras je to každim dnom lepšie rekonvalesvencia ide velmi pomali ale zvladam to ak mate podobne problemi nevahajte a nebojte sa toho infuzie,obsterky a masaze vam nepomozu .
Vela zdaru
Dobrý den.
Mám 37 rokov a som
mesiac po operacii krčnej chrbtice, menili mi platničku C5/6, lebo bola zlomena a tlačila na miechu. Trpli mi prsty na pravej ruke. Pred operaciou som mala velke bolesti praveho ramena až ku krku a oboch ruk. O 2 týzdne ma čaka rehabilitacia a potom sa uvidí. Najviac ma trapi to, že tie bolesti čo som spominala vobec neustupili. Lekar mi vysvetlil, že nervy boli dlho stlačene, že musia odpuchnuť a vratit sa do normalu a to nejaku dobu potrva. Tak ja trpezlivo čakam. Kvoli tomu ramenu a rukam sa nemožem vratit do prace a neviem čo dalej. Ma s tým niekto skusenosti?