Suchý šampón Syoss

User_37597

bolo tu spomenute v jednom prispevku ze po sampone od znacny syoss ma niekto mastne vlasy.
rada by som vyvratila tuto totalnu somarinu.ak ste niekedy niektora z vas zazila ze ste mali po umyti samponom mastne vlasy tak to bola jedine a jedine vasa chyba.sampon bol odjakziva vyvinuty na umyvanie vlasov.ked nanesiete prvy vrstvu do vlasov zmyvate mastnotu a ked nanesiete druhy vrstvu zmyvate zvysne necistoty na vlasoch ako je prach alebo lak.
ako moze niekto vypotit zo seba taku blbost ze po umyti vlasov samponom ich mal mastne.sama som sa presvedcila ze je chyba vo vas ludoch.moja sestra je mozno v sprche hodinu ale hlavu si nikdy poriadne nevie umyt.a ked jej vlasy vyfukam vzdy ma tie vlasy na kotletkach polomastne.preco?NEVIE SI TO UMYT.takze budte take dobre a nehadzte vinu vzdy na inych ludi,ine veci.keby ten sampon nesplnal ucel na co je vyrobeny (umytie a odstranenie spiny a mastnoty) tak verte mi ze by sa nedostal na trh.o ostatnych samponoch ktore vraj robia objem o tom by sa dalo rozpravat do rana.

maruska123

neli presne to iste sa stalo aj mne, aplikovala som ho 2krat a o par dni som chcela zas, pridem a sampon prazdny !!!! plyn unikol...to je sila

este dam sancu tomu balea, ten je lacny, to ma tak nebude mrzet

neli105

Ja používam výrobky Sayoss s ktorými som bola doteraz spokojná. So suchým šampónom je to iné...Kúpila som ho, 1x vyskúšala, efekt bol perfektný len prišlo prekvapenie...Po pár hodinách bola tuba prázdna. Toto isté sa stalo aj mojej mame tak sme si mysleli, že chybná séria alebo že im v obchode padli na zem...Včera som kúpila v inom obchode znova. Ráno som vyskúšala a znova uniká z neho plyn. Čiže kým prídem domov už bude prázdny. Tak na jedno použitie je to drahý špás :-(

zuzi74

Tema o samponoch bude asi vzdy trochu diskutabilna...prave pred tyzdnom mi spominala sestra, ze si kupila novy sampon na vlasy od znacky Syoss a potesilo ju, ze konecne nasla dobry sampon pre svoje vlasy. Nemasti jej pokozku a ma po nich kvalitnejsie vlasy.

123456789 j

ja som mala suchy sampon s oriflame a on fugoval a myslim si ze na tom nema co fungovat ale chcela by som aj teto vyskusat