Sú to lekári, alebo fanatici?

Príspevok v téme: Sú to lekári, alebo fanatici?
Info001

Na internete som viackrát narazila na nik RNG. a damian. Obaja majú dokonca aj svoje webové stránky, na ktorých sa vyjadrujú k všetkým možným medicínskym otázkam, dokonca aj k finančnej kríze...

Nikde som nenašla však informáciu o tom, či sú títo páni skutoční lekári, alebo ich medicína a liečba iba magneticky priťahuje. Keďže obaja vo svojich príspevkoch oficiálnu medicínu prakticky ustavične zavrhujú a kritizujú, obávam sa, že ich postoj zaváňa fanatizmom, a to je pre pacientov rovnako nebezpečné, ako nekompetentný lekár.
Vie mi niekto z vás povedať, aké je oficiálne zamestnanie a vzdelanie týchto dvoch pánov?

janekMY33

to ze alternativna medecina moze skodit pisu a hovoria iba farmaceuticke firmi co maju miliardove zisky z liekou

zdravíčko

Info001, ale ved ten clanok co tu spominas napisala albertova a ta je predsa tym uz znama ze otvorene hovori o vsetkom a priznava ze ani alternativna liecba nie je vzdy stopercentna. len malokdo z tych ludi co takto liecia to aj otvorene priznavaju. mnohy chcu zarobit vela prachov a to jasne ze plati aj o lekaroch aj o lieciteloch.
ti dvaja co ich spominas si myslim ze skor len vyzdvihuju prirodnu liecbu a lekarov celkom zavrhuju. a to mi neni celkom simpticke ved su problemi ktore mozu vyriesit iba lekari.

delphia

bingham ani ja nepoznam osobne nikoho, kto by sa bol liecil, ci by bol znicil maligne bujnenie C vitaminom. ale to este neznamena, ze to nie je mozne. no takych, ktori poumierali po klasickej liecbe zial poznam akurat dost.
fakt, ze nikoho nepozname vyplyva aj z toho, ze u nas sa lieci vylucne medicinsky (vsak prave tebe to vysvetlovat nemusim) a o alternative sa clovek dozvie jedine, ak pracne po nej patra, ak vobec niekedy sa k nemu dostane info , ze je mozna aj nejaka ina metoda a teda ze sa napokon rozhodne zhanat o nej infosky.
a ti, ktori uspesne zdolali maligne ochorenie pomocou alternativnej mediciny su pochopitelne radsej ticho, lebo nasa spolocnost im neveri a ma ich za blaznov a luharov.

watermelon

tak z vitaminu C by som si srandu nerobila, tuto info urcite nemam od tych dvoch panov, co ich tu tolko sklonujete, ale som citala, ze veruze ludia jedia velmi malo vit. C a na to aby sme mohli byt optimalne zdravi by sme museli prijimat velmi velke mnozstva tohto uzasneho vitaminu.

bingham

delphia...nepoznam tych doktorov...takze neviem ci to robia z recesie...alebo dlhej chvile a osobne nepoznam cloveka...co by sa vyliecil z rakoviny vitaminom C...len to co tu pisal damian s kolegom kosou.. ;)

tekamee

delfhia
to ..sirenie do eteru som myslela vseobecne, nie ako odozvu na tvoj prispevok podomnou, kde si pisala, kto su tyto ludia...
ja som si precitala iba nazou temy a hned som odpovedala, necitala som ziadne prispevky v tejto teme a teraz to vyzera tak, ze som reagovala na teba, ze naco to siris do eteru.
ja som nechcela pisat kto a co su, ci robia, chcela som iba vyzdvihnut ich cinnost a ochotu pomahat.
ani som nevedela, ze si sem prispievala- ved ta dobre poznam, uz sme si dopisovali aj cez sukromny mail

delphia

...tak potom musia byt "mimo" aj urciti doktori mediciny napr. o.i. aj v Rakusku ci Nemecku, ktori sa snazia v specializovanych zdravot. zariadeniach pomoct onkolog. pacientom venoznym podavanim vysokych davok vit.C a kontrolovanou hypertermiou. zrejme to robia len tak z recesie a dlhej chvile ;)

bingham

RNG...ma urcite prehlad...o doplnkoch...ved uz niaku dobu je na dochodku..takze ma kopec casu venovat sa svojmu konicku...ale niektore veci su pre neho spanielska dedina...napr...akne conglobata...takze pred tym nez odporucis kokosak...treba nastudovat... ;)

a damian...moc som o nom nezachytil...aj on ma svoju stranku ??? :D ale viem ze prezentoval(aj so svojim kamaratom kosou) vitamin C...ako zazracny liek...a to v dost vysokych davkach...a este mal paranoju co sa tyka farmaceutickeho priemyslu...ale to tusim aj RNG

takze zda sa ze su to celkom mili pani :D