velmi diskutabilna otazka....myslim sex pred manzelstvom a v mladsom veku-kratsom vztahu.....do nedavna som si myslela ze jednoznacne nie,ze to vztah naopak posilnuje,no po terajsich skusenostiach som skor za tu variantu ze sex lasku zabija......co vy na to??
Zabíja sex lásku???
my sme spolu skoro 9 mesiacov.....ale uz som take nieco pocula z ust ludi ktori splo boli par rokov a potom zacali so sexom...
ku mne je priatel odkedy spolu spavame cim dalej tym neznejsi a potreba hovorit niekomu, ze ho lubis ta sym podla mna umocnuje, teda aspon u nas to tak je
ja by som to asi povedala tak, ze ked sa dvaja hrnu do toho moc skoro a laska na to nie je este dost zrela, tak vtedy to vztah nastrbit moze, asi ide skor o to nacasovanie a uroven v akom sa vztah nachadza
pred sexom som z priatela citila obrovsku lasku,ze ma potrebuje a ta....a od teraz co spolu spime citim akoby sa laska vytracala,ze sme proste spravili posledny krok vo vztahu a tym to hasne....uz od neho nepocujem casto pekne slova,nezne dotyky a to mne velmi chyba........akoby si ma sexom poistil a bol si mnou az taky isty......len nepiste ze sa s nim mam porozpravat,pretoze uz som sa snazila a velmi ho to nastvalo...
sex urcite nezabija lasku. ak si to myslis, tak tam ziadna laska nebola
a com sa ti konkretnejsie stalo, ked si to myslis? teda z coho to usudzujes?