Zabíja sex lásku???

maťka*

ani mne to moje trdielko nevie povedat,ze ma lubi alebo nieco take..proste nevie davat city najavo..casom som si uz na to zvykla, ale tiez by som to dakedy potrebovala pocut..Ale viem ako ma miluje podla jeho cinov..tie hovoria za vsetko..skutky su ovela viac ako slova...a my sa tiez nevolame krstnymi menami..inak mi nikdy nepovie ako trdielko alebo trdlo..a on je moj truhlik...

MAJA93

podla mna na tom nieco bude...ako je to uz ta meta kedy si clovek povie ze uz nic ine ho nemoze prekvapit..potesit....a tak....ako ale to e velmi individualne...ale v tom mladsom veku a pri takom normalnom uvazovani ..nie v zmysle ze si moja jedina laska do konca zivota a tak....sa to stava vcelku casu...aj v mojom okoli..je to normalne...clovek stale hlada nieco viac...nieco ine..

katty19

Iný pohľad: Dva kusy odevu sa dajú dohromady, jeden vedľa druhého, vzájomne sa dotýkajú a ihla ich zošíva silnou niťou, ktorá ich bude držať pevne pohromade dlho po tom, čo je šitie dokončené a krajčírka odišla. Nie je to samotné šitie, ktoré zaručuje, že sa neskor od seba neoddelia, ale skor pretrvávajúce dosledky šitia, a to všitá niť, ktorá zostáva medzi nimi a vytvára z nich jeden kus látky. To isté platí o sexe. Opakované akty milovania zaručujú, že nite sú dobre utiahnuté, pevné a silné.

moniqa87

no len skoda, ze nasi su rozvedeni, teda to nelutujem, len to ze som to zrovna u nich nevidela, lenze byvame s babkou a dedkom, takze to vidim u nich a ked vidim ako sa ludia v ich veku dokazu lubit, normalne im zavidim, je to naozaj krasne ked clovek vidi nejaku babicku a deduska a uplne z nich citit zamilovanost ako v prvych dnoch a esteč k tomu ked su to moji stari rodicia... aj vdaka nim som uverila, ze existuje laska na cely zivot :-))))

Rubi

Brunuska zase mas pravdu tie oslovenia viac zahreju srdce nez keby si stale pocuvala ze ta miluje.Len vies najskor som to znasala dost tazko ze mi nevravi take veci lebo moji rodicia si to doteraz hovoria tak som bola zvyknuta na to ze takto sa ma spravat kazdy chlap no ale uz som si zvykla.A ked pocujem slovicka mojko,mojinko alebo pusinka tak som najstastnejsia na svete ;-)

brunuska

to ano! tisko zavidim moniqa87 ale v dobrom :-)
ja si napr.vobec nepamatam zeby sa moji rodicia oslovovali inak-nikdy som ich nepocula oslovit sa menami.

moniqa87

a ked mam byt uprimna, tesim sa aj na to, ked si budeme hovorit mamina,a tatino, lebo to bude zasa len o tom, ze vztah niekam postupil, no nie? ved ked sa davaja uz rozhodnu pre deti je to dalsi krok vo vztahu :-))))

brunuska

zatial nie :-))) ale aj na to pride!!!
viete kocky-podla mna su prave tieto pomenovania tie najkrajsie dokazy lasky- krajsie ako keby mi dookola hovoril milujem ta! ked vam to povie hned poskoci srdiecko-lebo z tych pomenovani ide tolko lasky-nuz rozne...tiez som uz bola kadecim :-)))